Gökçek: Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır - Son Dakika
Güncel

Gökçek: Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kazan'da koşu yolu, aile yaşam merkezi, köprü ve itfaiye grup amirliği'nin açılışını gerçekleştirdi.

17.03.2014 13:24

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kazan'da koşu yolu, aile yaşam merkezi, köprü ve itfaiye grup amirliği'nin açılışını gerçekleştirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kazan'da dört büyük eserin açılışını gerçekleştirdi. Kazan'da büyük bir kalabalık tarafından karşılanan Gökçek, "Kazan'a yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır" dedi.

-"TARIM KONUSUNDA YENİ YATIRIMLAR YAPACAĞIZ"-

Büyükşehir Belediyesi'nin Kazan'da inşa ettiği 4 büyük eserin açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile eşi Nevin Gökçek, milletvekilleri, meclis üyeleri, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, bürokratlar ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kazan Belediyesi'nin arsasına yepyeni bir aile yaşam merkezi yaptıklarını dile getiren Gökçek, İtfaiye Grup Amirliği, Osmanlı Köprüsü ile Alpaslan Türkeş Parkı ve Koşu Yolu'nun da açılışını gerçekleştirdiklerini belirtti. Mitingde Kazan'a kazandırılacak projeleri birer birer anlattığını ifade eden Gökçek, şunları kaydetti:

"Yaptıklarımızın yapacaklarımızın teminatıdır. Önünüzdeki cadde 4 geliş gidiş 8 şeritlik bulvar olacak. Ayrıca Ova çayını bir gezi alanı haline getireceğiz. Piknik alanımızı tanzim edeceğiz. Hayvancılığına arıcılığa teşvik vereceğiz ve tarım konusunda yeni yatırımlar yapacağız. Allahın izniyle bunların hepsi olacak."

-"HEPİNİZ DEĞİŞİK BİR BÖLGEDE VAKİT GEÇİRECEKSİNİZ"-

Toplu açılışın yapıldığı aile yaşam merkezinin 7'den 70'e herkese hizmet edeceğini vurgulayan Gökçek, "Allah izin verirse hanım erkek, çoluk çocuk hep birlikte geleceksiniz. Hepiniz değişik bir bölgede vakit geçireceksiniz. Hem hanım hem erkeklere ayrı yüzme havuzları var. Size hayırlı uğurlu olsun diyorum. Allah en güzel günlerinizi burada geçirmeyi nasip etsin. Biz de hizmetlerimize devam edelim" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Gökçek: Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement