Gölbaşı'nda Sarıkamış Şehitleri Anısına Mevlit - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı'nda Sarıkamış Şehitleri Anısına Mevlit

Kars-Ardahan-Iğdır Dernekler Federasyonu tarafından Sarıkamış şehitleri anısına Gölbaşı Merkez Camisi'nde cuma namazı öncesi mevlit okutuldu.

08.01.2016 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars-Ardahan- Iğdır Dernekler Federasyonu tarafından Sarıkamış şehitleri anısına Gölbaşı Merkez Camisi'nde cuma namazı öncesi mevlit okutuldu.

Federasyon Başkanı Erdoğan Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sarıkamış olayının 101. yılı dolayısıyla bu etkinliği düzenlediklerini bildirdi.

Sarıkamış'ın, koşulsuz ve şartsız genç yaşta gözlerini kırpmadan kendilerini vatan feda etme destanı olduğunu vurgulayan Yıldırım, şöyle konuştu:

"Sarıkamış'ta gösterilen cesaret sayesinde Çanakkale'nin altyapısı hazırlanmıştır. Düşman denize dökülmüştür ve yurdumuzdan atılmıştır. Sarıkamış, Dumlupınar, Sakarya, Çanakkale, Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Ruhları şad olsun. Bu ülkeyi bize bu şekilde teslim ettiler. Huzur ve refah içinde yaşıyoruz. Etrafımızda bir ateş çemberi var. Bu ateş çemberi inşallah en kısa sürede düzelir. Oradaki Müslümanlar da huzura kavuşur. Hepimizin temennisi ve duası budur."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gölbaşı'nda Sarıkamış Şehitleri Anısına Mevlit - Son Dakika


Advertisement