Gölpazarı Emniyet Amiri Doğan'a, Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Gölpazarı Emniyet Amiri Doğan'a, Veda Yemeği

Gölpazarı ilçe Emniyet amiri Doğan'ın tayini nedeniyle veda yemeği düzenlendi.

05.03.2014 10:05

Gölpazarı ilçe Emniyet Amiri Fatih Doğan'ın Bursa Emniyet Müdürlüğüne tayini nedeniyle veda yemeği düzenlendi.

İlçe Emniyet amirliği toplantı salonunda yapılan veda toplantısında bir konuşma yapan Doğan, Gölpazarı ilçesinin kendisinin üçüncü görev yeri olduğunu hatırlatarak, ilk defa küçük bir kentte görev yaptığını söyledi.

Her mesleğin kendine göre zorluğu, kolaylığı olduğunu ifade eden Doğan, "Kısıtlı imkanlarla esnaflarımız ve çeşitli kurumların desteği ile her şeyin üstesinden rahatlıkla gelebildik. Görevini layıkıyla yapmak, kurumlarla iyi ilişkilerde bulunmak, bunlar bizim bir görevimizin parçasıdır. Bunlarla ikili ilişkilerimiz olsun, iş yeri ilişkilerimiz iyi tutarak bilgi paylaşımı yaparak iyi, verimli sonuçlar almaya çalıştık. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Görev süresini tamamladık, tayin sürpriz olmadı. Terfi olarak müdürlüğüm de geldi. Onun haberini de aldık. Burası olmazsa, birkaç hafta sonu Bilecik veya Bozüyük gibi yerlere tayinimiz çıkacaktı. Burada görev yaparken uyum içerisinde çalıştık. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Programda, Kaymakam Vekili Cevdet Bakkal, Garnizon Komutan Vekili Jandarma Kıdemli Başçavuş Necati Çetinkaya ve Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, Doğan'a birer plaket sundu.

Özel bir restoranda düzenlenen veda yemeğine ise Kaymakam Vekili Cevdet Bakkal, Garnizon Komutan Vekili Jandarma Kıdemli Başçavuş Necati Çetinkaya, Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Kumbasar, hakim İsmail Cerrahoğlu ve Derya Akçimen, kurum amirleri ve polis teşkilatı katıldı. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gölpazarı Emniyet Amiri Doğan'a, Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement