Gömeç'ten Bayır Bucak Türkmenlerine Şefkatli Yardım - Son Dakika
Yerel

Gömeç'ten Bayır Bucak Türkmenlerine Şefkatli Yardım

Gömeç\'ten Bayır Bucak Türkmenlerine Şefkatli Yardım

Türkmen Dağı ve çevresinde Bayır Bucak Türkmenlerinin yoğun yaşadığı bölgelerdeki çatışmalar sürerken, bölgedeki Türkmenlere yönelik Türkiye’nin dört bir yanından yapılan yardım kervanına Gömeç AK Parti İlçe Teşkilatı da katıldı.

26.01.2016 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkmen Dağı ve çevresinde Bayır Bucak Türkmenlerinin yoğun yaşadığı bölgelerdeki çatışmalar sürerken, bölgedeki Türkmenlere yönelik Türkiye'nin dört bir yanından yapılan yardım kervanına Gömeç AK Parti İlçe Teşkilatı da katıldı.

Bu kapsamda, AK Parti Gömeç İlçe Başkanı Cafer Arslan'ın öncülüğünde başlatılan kampanyaya ilçe genelindeki vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gözlendi

Duyarlı vatandaşların evlerinde kullanmadıkları kılık kıyafetler başta olmak üzere; gıda, ayakkabı, hijyen malzemeleri, bebek maması gibi yardımları AK Parti İlçe Teşkilatı görevlilerine teslim ettikleri öğrenildi.

Yaklaşık 2 kamyon dolusu yardım malzemesinin paketlenip, ambalajlanarak Balıkesir'deki Yardım Toplama Merkezi'ne gönderildiğini belirten AK Parti Gömeç İlçe Başkanı Cafer Arslan, Gömeç halkının duyarlılığında duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Arslan; muhabirimize yaptığı açıklamada, "Gömeçli hemşerilerimize yardımları için çok teşekkür ederiz. Bugün iki kamyon yardım malzemesi Türkmen kardeşlerimize ulaştırılmak üzere ilçemizden yola çıkmıştır" dedi.

AK Parti Gömeç İlçe Başkanlığı olarak ilçe genelinde başlattıkları yardım kampanyasında özellikle mahalle muhtarlarının yoğun desteğini gördüklerini belirten Arslan, Bayır Bucak Türkmenlerine gönderdikleri yardımların yerine ulaştırılmasında da emeği geçenlere teşekkür etmeyi ihmal etmedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gömeç'ten Bayır Bucak Türkmenlerine Şefkatli Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement