Gördesli Şehit İçin Hayır Yemeği - Son Dakika
Yerel

Gördesli Şehit İçin Hayır Yemeği

Gördesli Şehit İçin Hayır Yemeği

Manisa’nın Gördes ilçesinde, geçtiğimiz yıl Mardin’de şehit düşen Jandarma Astsubay Üstçavuş Abdülkadir Çelik için hayır yemeği düzenlendi.

06.03.2017 19:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Gördes ilçesinde, geçtiğimiz yıl Mardin'de şehit düşen Jandarma Astsubay Üstçavuş Abdülkadir Çelik için hayır yemeği düzenlendi.

Geçtiğimiz yıl Mardin'in Dargeçit ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Jandarma Astsubay Üstçavuş Abdülkadir Çelik için memleketi Manisa'nın Gördes ilçesinde hayır yemeği düzenlendi. Hayır yemeğine Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Jandarma Komutanı J. Albay Özcan Kaplan, Gördes İlçe Kaymakamı Hakan Bilgin, Gördes İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Selim Kasacı, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Emniyet Amiri İlker Zeydanlı, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vali Güvençer ve beraberindekiler yemek sonrası şehitin mezarını ziyaret etti. Duaların ardından şehit ailesini ziyaret ederek onların sorunlarını dinleyen Vali Güvençer, çocuklarla hediye ve oyuncaklar dağıttı. Yemek hayrında El Bab Gazisi Ali Temel'le görüşmesinden sonra Vali Güvençer, Gördes ilçesinde bir takım incelemeler yaptıktan sonra ilçeden ayrıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gördesli Şehit İçin Hayır Yemeği - Son Dakika


Advertisement