Gtso'dan Bursa Milletvekillerine Teşekkür - Son Dakika
Ekonomi

Gtso'dan Bursa Milletvekillerine Teşekkür

Gtso\'dan Bursa Milletvekillerine Teşekkür

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası’nın kasım ayı olağan meclis toplantısında, Gemlik zeytinine destek olan Bursa milletvekillerine teşekkür edildi.

27.11.2014 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası'nın kasım ayı olağan meclis toplantısında, Gemlik zeytinine destek olan Bursa milletvekillerine teşekkür edildi.

GTSO Meclis Başkanı Paşa Ağdemir, "AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir'in Plan ve Bütçe Komisyonu'nda zeytinin başkenti olarak Akhisar'ı göstermesi sonrası Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi AK Parti Bursa milletvekilleri Hüseyin Şahin ve Önder Matlı ile komisyon toplantısına katılan CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz'ün bu duruma tepki göstererek, zeytin başkentinin "Gemlik" olduğunu ifade etmeleri bizleri son derece memnun etmiş, zeytini ile dünyada isim yapmış güzel ilçemize hak ettiği değer kayıt altına alınmıştır" dedi.

Ağdemir, "Zeytinin başkenti Gemlik sözünü Plan Bütçe Komisyonu zabıtlarına kaydettiren ulu şehir Bursa'mızın bu üç milletvekiline Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası ve Gemlik halkı olarak teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Gtso'dan Bursa Milletvekillerine Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement