Gül, Kuzey Yıldızı Parkı'nı Gezdi - Son Dakika
Güncel

Gül, Kuzey Yıldızı Parkı'nı Gezdi

Gül, Kuzey Yıldızı Parkı\'nı Gezdi

Cumhurbaşkanı Gül, geçen ay hizmete açılan Kuzey Yıldızı Parkı'nı ziyaret etti Gül: "Buralar havaalanından Ankara'ya geliş güzergahında, yol üstü yerler.

15.07.2014 02:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, geçen ay hizmete açılan Kuzey Yıldızı Parkı'nı ziyaret etti.

Gül, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) verdiği iftarın ardından, beraberindeki heyetle Kuzey Yıldızı Parkı'na geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in yönetimindeki golf araçlarıyla parkı gezen Gül, daha sonra göletteki su ve ışık gösterilerini izledi.

Gül, vatandaşlarla selamlaşıp fotoğraf çektirmesinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, buraların eski halini bilen biri olarak memnuniyet duyduğunu belirterek, "Buralar havaalanından Ankara'ya geliş güzergahında yol üstü yerler. Dolayısıyla Ankara'ya girmeden Ankara hakkında intiba veren yerlerdi ve eskiden maalesef çok kötüydü. Şimdi gerek uçaktan, yukarıdan bakıldığında gerekse şimdi gezildiğinde bu güzelliği görmekten büyük memnuniyet duydum" dedi.

İlerde buraların çok daha şenleneceğini ifade eden Gül, "Tüm Ankaralılar için hem mesire hem eğlence hem de kültür merkezi haline gelmiş. Melih Bey'i tebrik ediyorum, çok sıkı takip yapılabilecek işler. Dikmen Vadisi'nden sonra burası da aynı orası gibi çok güzel olmuş. Her zaman yukarıdan görüyordum şimdi de gezerek görmüş oldum" diye konuştu.

Gül, "Eşinizle de gelmek ister misiniz" sorusuna ise "İnşallah, daha çok gelip gideriz" yanıtını verdi.

Gezide, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu da yer aldı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gül, Kuzey Yıldızı Parkı'nı Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement