"Gülben'de Genç Türkücü Kürşat ve Oyuncu Wılma Elles - Son Dakika
Güncel

"Gülben'de Genç Türkücü Kürşat ve Oyuncu Wılma Elles

"Gülben" programına bugün Türk halk müziğin genç yorumcularından Kürşat ve dizilerdeki başarılı performansıyla göz dolduran Wilma Elles konuk oldu.

25.03.2014 12:26

"GÜLBEN"DE GENÇ TÜRKÜCÜ KÜRŞAT VE GÜZELLİĞİYLE GÖZ DOLDURAN OYUNCU WILMA ELLES!

"4 YAŞINDAN BERİ OYUNCU OLAMAK İSTİYORDUM!"

Oyunculuk yapmazsam nefes alamam diyen güzel oyuncu Wilma Elles, "4 yaşından beri oyuncu olmak istiyordum" açıklamasında bulundu. Gülben Ergen'in "Yeni projeler var mı?" sorusu üzerine Elles, geçen yaz 2 tane sinema filminde yer aldığını, ilerleyen günlerde vizyona gireceğini söyledi. Gelen projeler olduğunu paylaşan Wilma Elles,"Gelen projeleri her zaman kabul etmek istiyorum. Fakat çevrem iyi düşünüp karar vermemi, seçici olmamı söylüyor" dedi.

"TÜRKAN ŞORAY'I ÇOK BEĞENİYORUM!"

4 senedir sürekli olarak İstanbul'da yaşadığını söyleyen Wilma Elles, Los Angeles'ta oyunculuk eğitimi aldığını paylaştı. Gülben Ergen'in"En çok hangi oyuncuyu beğeniyorsun?" sorusu üzerine Elles, "Türkan Şoray güzel, zarif ve farklı" yorumunda bulundu.

"EVLİLİK İÇİN ACELE ETMEMEK GEREK!"

2 senedir ilişkisi olduğunu paylaşan Wilma Elles, "Evlilik için acele etmemek gerek. Her şey kısmet" açıklamasında bulundu. İsmini Aslı olarak değiştirmek için mahkemeye başvuran Wilma Elles, "Soyadım Elles'in türkçe anlamı Aslı olduğu için bu ismi istedim" dedi. Gülben Ergen'in "Aşkı nasıl tarif edersin?" sorusu üzerine Elles, "Aşk hayatımdaki en önemli şey!" açıklamasında bulundu.

"HER HÜCREM OYUNCULUK YAPMAK İSTİYOR!"

Gülben Ergen'in "Türkiye ve yurt dışında setler arasında farklılık var mı?" sorusu üzerine güzel oyuncu Wilma Elles, zorlukları ve dikkat edilmesi gereken kısımların olduğunu paylaştı."Her hücrem oyunculuk yapmak istiyor" diyen Wilma Elles, "Set ekibi oyuncudan daha fazla çalışıyor" dedi. Gülben Ergen'in "Erkan Petekkaya set sırasında yardımcı oldu mu?" sorusu üzerine Elles, başarılı oyuncularla çalışmanın çok faydalı olduğunu, Erkan Petekkaya ve diğer oyuncuların çok yardım olduklarını paylaştı.

GENÇ YETENEK KÜRŞAT'TAN TÜRKÜ ŞOV!

Program boyunca sevilen türkülerini söyleyen ve stüdyoda eğlenceli anlar yaşatan Kürşat, canlı seslendirdiği şarkılarla adeta müzik ziyafeti yaşattı. Stüdyoda bulunan ve ekranları başındaki izleyiciyi coşturdu. Yaptığı program ile Türkiye'yi yöre yöre gezen genç türkücü Kürşat, en çok Van'ı beğendiğini söyledi. Programın başlamasıyla 6-7 kilo aldığını paylaşan genç türkücü Kürşat, "Gezdiğimiz yerlerde ayrı kültürleri öğreniyoruz" dedi.

TÜRKÜLER KADAR DANSA DA AŞIK OLAN KÜRŞAT'TAN DANS ŞOV !

Genç yorumcu Kürşat, canlı olarak Neşet Ertaş türküsünü seslendirdi. Gülben Ergen ile birlikte davul zurna eşliğinde halay çektiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Gülben'de Genç Türkücü Kürşat ve Oyuncu Wılma Elles - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement