Gülben Ergen Apar Topar Mardin'e Gitti! - Son Dakika
Magazin

Gülben Ergen Apar Topar Mardin'e Gitti!

Yılbaşı gecesi Kıbrıs'ta konser veren Gülben Ergen, sahneden iner inmez ilk uçakla soluğu Mardin'de aldı.

02.01.2015 10:10  Güncelleme: 15:57

Gül­ben Er­gen, yıl­ba­şı ge­ce­si Kıb­rı­s'­ta ver­di­ği kon­ser son­ra­sın­da Mar­di­n'­e koş­tu. Ünlü Sanatçı, 2015'in ilk saatlerinde 44 kişinin hayatını kaybettiği Bilge Köyü'nü ziyaret etti.

Sah­ne­den iner in­mez ilk uçak­la Mardin'e gi­den sanatçı, ha­ya­tı­nın pro­je­si ola­rak gör­dü­ğü 'Ço­cuk­lar Gül­sün Di­ye­' kam­pan­ya­sı­nın baş­lan­gı­cı­nı da bu­ra­dan yap­mış­tı.

BU DE­RİN ŞEH­Rİ SO­LU­YA­CA­ĞIM

Mar­din Ha­va­alanı'n­dan fo­toğ­ra­fı­nı pay­la­şan Gül­ben Er­gen, "­Ha­ya­tı yaz­mak için ha­ya­tı din­le­mek, so­lu­mak, ya­şa­mak ge­rek. Bil­ge Kö­yü'nü, ya­şa­nan­la­rı, ora­da ta­nı­dı­ğım in­san­la­rı hiç unut­ma­dım. So­ma'yı unu­ta­ma­ya­ca­ğım gi­bi. Coş­ku­lu, al­kış­lı sah­ne­nin to­zu­nu ve ener­ji­si­ni ora­da bı­ra­kıp bu de­rin şeh­ri so­lu­ya­ca­ğı­m" dedi.

Ergen, eşi ile birlikte gittiği Mardin'de bir kilisenin önünde çektirdiği fotoğrafın altına, "Çocukları, gençleri, büyükleri, tanımadığımız insanları, kültürleri ve inançlarını ziyaret ettik. Çaylarını içtik" şeklinde not düştü.


Gülben Ergen Apar Topar Mardin\'e Gitti!
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Gülben Ergen Apar Topar Mardin'e Gitti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • yasemin: Reklamin iyisi kotusu olmaz. . . . . . . 33 9 Yanıtla
  • Real mardin: Gel gel gülbencimm mardin dört bir yanı kayalıktır iklimi serttirvinsanı merttir erkektir kötü tanıtmış oda felektir feleğin çarkını bozanlardanız 27 12 Yanıtla

Advertisement