Gümrük ve Ticaret Bakanlığından Tasfiyelik Eşya ve Araç Satışı - Son Dakika
Ekonomi

Gümrük ve Ticaret Bakanlığından Tasfiyelik Eşya ve Araç Satışı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığından Tasfiyelik Eşya ve Araç Satışı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığına bağlı 2 tasfiye işletme müdürlüğü, 79 grup tasfiyelik eşya ve aracın satışını açık teklif usulüyle yapacak.

11.07.2014 09:25  Güncelleme: 09:24

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na bağlı 2 tasfiye işletme müdürlüğü 79 grup tasfiyelik eşya ve aracın satışını açık teklif usulüyle yapacak.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, İstanbul Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Bakırköy Tasfiye İşletme Müdürlüğü'nce satışa esas bedeli 509 TL ile 400 bin TL arasında değişen; rulman, perdelik tül, balast, granit, metal dedektör, kumaş, amortisör, çakıl taşı, inşaat malzemesi, velboa, polietilen ve cep telefonu ana kartı cinsi eşyadan oluşan 40 grup eşya; açık artırma suretiyle, Bakırköy/İstanbul adresindeki ihale salonunda 18 Temmuz 2014 tarihinde saat 09.00'da satışa sunulacak.

Ege Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü İzmir Tasfiye İşletme Müdürlüğü'nce satışa esas bedeli bin 34 TL ile 353 bin 639 TL arasında değişen; 39 adet binek otomobil, kamyon, kamyonet, minibüs, açık kasa kamyonet, arazi taşıtı, karavan, tır çekicisi, motosiklet, vb. araç; açık artırma suretiyle, Gaziemir/İzmir adresindeki ihale salonunda 17 Temmuz 2014 tarihinde saat 09.30'da satışa sunulacak.

Açık artırma yöntemiyle eşya satış şartnamesi ve ekleri 10 TL bedel karşılığı ilgili Tasfiye ve Bölge Müdürlüklerinden alınabilecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Gümrük ve Ticaret Bakanlığından Tasfiyelik Eşya ve Araç Satışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement