Gümüşhane'de Konser Programlarına Yoğun İlgi Vardı - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane'de Konser Programlarına Yoğun İlgi Vardı

Gümüşhane\'de Konser Programlarına Yoğun İlgi Vardı

Gümüşhane'de 20.kez düzenlenen Uluslararası Kuşburnu-Pestil Festivali'ndeki konserlere vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

15.08.2013 01:34  Güncelleme: 09:59

Gümüşhane'de bu yıl 20.kez düzenlenen Uluslararası Kuşburnu-Pestil, Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında çeşitli konserler düzenlendi.

Bayram tatilinin hemen ardından yapılması nedeniyle özellikle gurbetçilerin yoğun ilgi gösterdiği şenlik programı kapsamında aynı anda iki farklı yerde konserler düzenlendi.

Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bu yıl 5 gün olarak düzenlenen şenlikte ilk gün akşam programında Zafer Meydanında Cengizhan Yıldırım, Şahin-Lokman Kazancı, İnan Ayhan, Selçuk Çelik, İbrahim Yılmaz, Atatürk Parkında ise Oğuzhan-Ahmet Bayır, Yeşim Budak, Fevzi Ülker, Şenol Yılmaz, Halil Soydaş, Mustafa Özer ve Kerim Yılmazer'in sahne aldığı Gümüşhaneli sanatçılar konseri beğeniyle izlendi.

Gecenin son programı ise Zafer Meydanında Türk Halk Müziğinin Gümüşhaneli güçlü sesleri Onur Akgül ve Serpil Sarı sahne aldı. Sanatçıların seslendirdiği türkü, uzun hava ve oyun havaların hep bir ağızdan eşlik eden Gümüşhaneliler gecenin geç saatlerine kadar müziğe doydu.

Konser programını AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün'de vatandaşlarla birlikte Zafer Meydanında takip etti. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'de Konser Programlarına Yoğun İlgi Vardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement