Gümüşhane'de Yaz Spor Okulları Açıldı - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane'de Yaz Spor Okulları Açıldı

Gümüşhane\'de Yaz Spor Okulları Açıldı

Gümüşhane’de 23 branşlı Yaz Spor Okulları düzenlenen törenle açıldı.

01.07.2014 11:55

Gümüşhane'de 23 branşlı Yaz Spor Okulları düzenlenen törenle açıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz Spor Okulları açılış töreni Aydın Doğan Spor Tesislerinde gerçekleştirildi.

Karate, Bilek Güreşi, Voleybol, Hentbol, Basketbol, Atıcılık, Jimnastik, Halk oyunları gibi 23 branşın bulunduğu Yaz Spor Okulları 15 Eylül 2014 tarihine kadar devam edecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, açılış töreninde yaptığı konuşmada "Spor Teşkilatının 76. Kuruluş yıl dönümünde Türkiye'nin 81 iliyle eş zamanlı olarak ilimizde de İl Spor okulları açılmıştır. İl Spor Merkezleri'nde düzenlenen Yaz Spor Okulları'nın, zorlu geçen eğitim ve öğretim yılının tamamlanmasının ardından bir süre dinlenen çocukların ve gençlerin, bilinçli spor yapmalarına imkan sağlayacaktır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak, antrenörler eşliğinde bilinçli spor yapabilmeleri için okullarımızda her türlü alt yapı eksikliklerini tamamladık. Açtığımız 23 branşta çocuklarımız ve gençlerimiz spor yapma imkanı bulacaklar." dedi.

Gençlere kahvehane, internet kafe gibi sağlık açısından uygun olmayan yerlerde vakit geçirmeleri yerine, spor salonlarında ve sahalarda boş vakitlerini eğlenerek ve spor yaparak değerlendirmelerini öneren Aslan, bütün çocukları ve gençleri spor merkezlerine beklediklerini söyledi.

Açılış töreni, öğrencilerin spor ve halk oyunları gösterilerini sunmasıyla son buldu. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'de Yaz Spor Okulları Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement