Gürler: Ülkenin Huzura İstikrara İhtiyacı Var - Son Dakika
Güncel

Gürler: Ülkenin Huzura İstikrara İhtiyacı Var

Gürler: Ülkenin Huzura İstikrara İhtiyacı Var

Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Türkan Gürler, ülkenin huzur ve istikrara ihtiyacı olduğunu belirterek, bunu sağlayan AK Parti iktidarına herkesin destek olması gerektiğini kaydetti.

01.04.2015 19:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de son zamanlarda gerilen ortam ve olaylarla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Türkan Gürler, halkın iktidarı olan Ak Parti halkın sahip çıkması gerektiğini söyledi.

AK Parti iktidarına vatandaşın huzur, mutluluk, refah ve istikrar için sahip çıkması gerektiğin dile getiren Gürler, "AK Parti öncesi ve sonrasını bilenler AK parti hükümeti döneminde hizmet alanında nasıl ve ne şartlar altında önemli devrimlerin gerçekleştirdiğini çok iyi bilirler. Gerçekten kalkınma alanında önemli çığırlar aşıldı. Asıl olan hep birlikte kalkınmaktır. Bunun içinde toplum olarak hepimize önemli bir görev düşüyor. Malum son zamanlarda ülkemizde yaşanan kaosları ve bunun yaratıcıların kimler olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Bu nedenle sorumlu bir vatandaş olarak bir oyun bile ne kadar önemli olduğunu bilerek ona göre hareket etmemiz lazım. Bu ülke hepimizindir. İyi de olsa kötü de olsa hepimize mal olacak. Hal böyle iken mevcut siyasal iktidara destek vermek asli görevimiz olmalı" şeklinde konuştu.

Gürler, Çağlayan Adalet Sarayı'nda Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit olduğu terör saldırısını da lanetledi. Böyle olayların bir daha yaşanmaması temennisinde bulunan Gürler, "Kiraz ailesi ve tüm Türkiye'nin başı sağ olsun. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Gürler: Ülkenin Huzura İstikrara İhtiyacı Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement