Gürsel Tekin, Beykoz'da Esnafı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Gürsel Tekin, Beykoz'da Esnafı Ziyaret Etti

Gürsel Tekin, Beykoz\'da Esnafı Ziyaret Etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, seçim çalışmaları kapsamında Beykoz'da esnaf ziyaretinde bulunarak, vatandaşlarla bir araya geldi.

26.03.2014 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, seçim çalışmaları kapsamında Beykoz'da esnaf ziyaretinde bulunarak, vatandaşlarla bir araya geldi.

Partisinin Beykoz ilçe başkanlığı önünde vatandaşlara hitap eden Tekin, bugünü Türkiye'nin en kritik ve kara gün olarak kabul ettiğini savundu.

Kamuoyunun 25 Mart tarihiyle ilgili bir beklentisi olduğunu anlatan Tekin, şunları söyledi:

"Özellikle eski genel başkanımızla ilgili ve çeşitli muhalefet milletvekilleriyle ilgili, başbakanın bugün Youtube'a yansıyan tapeleri karşısında dehşete kapıldığımı belirtmek istiyorum. Şuurunu kaybetmiş bir başbakan, bu ülkeyi yönetemez. Bugünden itibaren başbakan ve rehin alınmış kabinesinin istifasını talep ediyorum."

Beykoz dahil İstanbul'un 8 ilçesinde imar sorunu bulunduğunu ileri süren Tekin, "Beykoz halkı, 30 Mart gününde sadece Hızır başkanı seçmeyecek, İstanbul'da Mustafa Sarıgül'ü seçmeyecek, çeteleşmiş bir iktidarı bertaraf edecek. Bu çocuklarla göreve başlarken göreve imanla başladılar ama imarla gidiyorlar. İmanlarını imara tahvil eden bir iktidar var. Özellikle AKP'ye ov veren seçmenlere sesleniyorum: Bu günaha ortak olmayın" diye konuştu.

Gürsel Tekin, şöyle devam etti:

"Türkiye'nin rahat nefes alabileceği, insanların kendilerini özgürce ifade edebileceği, kimsenin korkmadığı, iş adamlarının tehdit edilmediği, medyanın denetim görevi yapabildiği bir Türkiye, ancak ve ancak bir Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıyla sağlanır."

AK Parti'nin uzun süredir İstanbul'u yönettiğini dile getiren Tekin, "İstanbul'da, Beykoz'da imar sorunu çözüldü mü? 2B çözüldü mü? Esnafın sorunu çözüldü mü? Hangi yüzle oy istiyorlar? Siz nasıl oy vereceksiniz? 30 Mart'ta öyle bir tokat atın ki, nasıl geldilerse öyle gitsinler. Yargıya hesap versinler" ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından, Tekin ve beraberindekiler Kavacık ve Yeni Mahalle'de esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyaretlere CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey ve bazı İstanbul milletvekilleri de katıldı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gürsel Tekin, Beykoz'da Esnafı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement