Hacı Ali Doğan Biga'da Anıldı - Son Dakika
Yerel

Hacı Ali Doğan Biga'da Anıldı

Hacı Ali Doğan Biga\'da Anıldı

Doğtaş Ailesi, Doğtaş Mobilyanın Kurucusu babaları merhum Hacı Ali Doğan’ın vefatının 14. yılı dolayısı ile kapalı Pazar yerinde mevlit okuttu.

05.10.2015 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğtaş Ailesi, Doğtaş Mobilyanın Kurucusu babaları merhum Hacı Ali Doğan'ın vefatının 14. yılı dolayısı ile kapalı Pazar yerinde mevlit okuttu.

Doğtaş Şirketler Grubunun kurucusu ve Doğtaş ailesinin babaları merhum Hacı Ali Doğan adına her yıl yapılan mevlid-i şerif bu yıl hava muhalefeti nedeniyle Biga Kapalı Pazar Yeri'nde gerçekleştirildi.

Biga kapalı pazar yerinde okunan mevlide katılmak isteyen vatandaşlar için orman İşletme, Çiçeklidede, Ada Mahallesi, Çarşı Camii, Köprü Başı ve talep edilen belde ve köylerden katılanların ulaşımı sağlandı. Kapalı Pazar Yeri'nde okunan mevlid-i Şerife, Doğan ailesi ve akrabalarının yanı sıra CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, Biga Kaymakamı Gökhan Görgülü Arslan, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, CHP Çanakkale Milletvekili Adayı Adil Can, MHP Çanakkale Milletvekili Adayı Mustafa Doğan, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Adayı Ayhan Gider, Biga İlçe Emniyet Müdürü Murat Sarı, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin ve Yönetim Kurulu, MHP ilçe Başkanı Ahmet Tekin ve Yönetim Kurulu, Bigaspor Başkanı Mustafa Durak ve Yönetim Kurulu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Mevlithanlar ve ilahi grubunun katılımıyla okutulan mevlide vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Mevlit sonrasında yemek ve tatlı ikram edildi.

Okunan Mevlidi şerife yaklaşık 9000 kişi katıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hacı Ali Doğan Biga'da Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement