Haddat: "Osb'nin İçinden Geldik, Sorunları Biliyoruz" - Son Dakika
Yerel

Haddat: "Osb'nin İçinden Geldik, Sorunları Biliyoruz"

Haddat: "Osb\'nin İçinden Geldik, Sorunları Biliyoruz"

KEM Yönetim Kurulu Başkanı, MTOSB eski yöneticilerinden Mersinli Sanayici İşadamı Muhammet Kürşat Haddat, AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu MTOSB’de yaptığı basın toplantısı ile açıkladı.

27.02.2015 10:45

KEM Yönetim Kurulu Başkanı, MTOSB eski yöneticilerinden Mersinli Sanayici İşadamı Muhammet Kürşat Haddat, AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu MTOSB'de yaptığı basın toplantısı ile açıkladı.

Mersin- Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli tarafından karşılanan Haddat, "Biz Mersin'in ve Mersin sanayisinin sorunlarını biliyor, bu sorunların nasıl çözüleceğini projelendirmiş kişileriz. Milletvekili olarak görev almamız halinde özellikle Mersin iş dünyasının sorunlarını Meclise taşıyıp, bunlara çözüm önerileri üretme yolunda çaba sarf edeceğiz. Sanayici arkadaşlarımızın çıktığımız bu yolda bizlere destek vereceğinden kuşkumuz yok" dedi.

Mersin'in sanayi anlamında hızla büyüdüğünü ve bu büyümede MTOSB'nin büyük katkısı olduğunu aktaran Haddat, "Ben de geçtiğimiz yıllarda MTOSB'nin yönetim kadrolarında görev yaptım. Sanayinin gelişimi için ciddi atılımlar yaptık. Milletvekili seçilmem halinde 3. bölgenin oluşumu, MTOSB'nin otobana bağlanması ve D-400 karayoluna paralel olarak uzanan yolun trafiğe açılması adına çalışmalar yapacağım" diye konuştu.

MTOSB Başkanı Sabri Tekli ise tüm partilere eşit mesafede olduklarını belirterek, "Bugün içimizden sanayici arkadaşlarımızın milletvekili seçilmesi en çok bizleri mutlu eder. Bu anlamda hem Muhammet Kürşat Haddat'a hem de şu ana kadar adaylığını açıklayan diğer sanayici arkadaşlarımız Mekin Merter Salt ve Hediye Dalgıç'a çıktıkları bu önemli yolda başarılar diliyor, MTOSB sanayicileri olarak her zaman destekçileri olacağımızı tüm kamuoyunun bilmesini istiyorum" şeklinde konuştu.

Haddat'ın basın toplantısına çok sayıda sanayici katıldı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Haddat: 'Osb'nin İçinden Geldik, Sorunları Biliyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement