Hakan Şükür'e Sosyal Medyadan Hakarete Dava - Son Dakika
Güncel

Hakan Şükür'e Sosyal Medyadan Hakarete Dava

İstanbul milletvekili ve eski milli futbolcu Şükür'e Twitter üzerinden hakaret ettiği öne sürülen kişi hakkında ''kamu görevlisine hakaret'' suçundan 1 yıldan 2 yıl 8 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

19.11.2014 13:40

İstanbul milletvekili ve eski milli futbolcu Hakan Şükür'e sosyal medya üzerinden hakaret ettiği ileri sürülen kişi hakkında "kamu görevlisine hakaret" suçundan 1 yıldan 2 yıl 8 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, Şükür'ün savcılığa verdiği dilekçede, milletvekili olarak görev yaptığını, şüpheli Hüsnü Belek'in kendisine milletvekilliği görevi nedeniyle internet üzerinden hakaret ettiğini belirttiği kaydedildi.

İddianamede, Manisa Soma'da yaşayan Hüsnü Belek'in şikayete konu mesajları kendisinin yazdığını beyan ettiği, şikayete konu Twitter profilinden mesajları herkesin görebileceği şekilde gönderdiği anlatıldı.

Hüsnü Belek'in Şükür'e aleni olarak hakaret ettiği kanaatine varıldığı vurgulanan iddianamede, Belek'in, "kamu görevlisine hakaret" suçundan 1 yıldan 2 yıl 8 aya kadar hapis cezasına çarptırılması istendi.

Davanın duruşması, ileriki günlerde Bakırköy 30. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yapılacak. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hakan Şükür'e Sosyal Medyadan Hakarete Dava - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement