Hakkari'de Yüksekova Gerginliği - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de Yüksekova Gerginliği

Hakkari\'de Yüksekova Gerginliği

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan olaylar nedeniyle kent merkezinde gezen polisin zırhlı araçlarına taş ve havai fişeklerle saldıran gruba, polis tazyikli su ve gaz bombası atarak müdahalede bulundu.

07.12.2014 16:35

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan olaylar nedeniyle kent merkezinde gezen polisin zırhlı araçlarına taş ve havai fişeklerle saldıran gruba, polis tazyikli su ve gaz bombası atarak müdahalede bulundu. Hakkari kent merkezinde, Atatürk heykeli ve Şenler kavşağında bekleyen polislerin zırhlı araçlarına, taş ve havai fişeklerle saldırılması üzerine, polis yüzü maskeli grubu, TOMA aracından sıkılan tazyikli su ve gaz bombası ile müdahalede bulundu.

Kent merkezinde yaklaşık 20 dakika süren olaylar nedeniyle bazı esnaflar kepenk kapatırken, kent merkezindeki olayların arasından kalan bazı kişiler de atılan gazdan etkilenerek zor durumda kaldı. Olaylarda 18 yaşından küçük oldukları belirtilen 2 kişi de polis tarafından gözaltına alındı. Bu arada yaşanan olaylar nedeniyle çok sayıda Özel Harekat polisinin de kent merkezinde güvenlik önlemi alması dikkat çekti.

YÜKSEKOVA/DHA

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de Yüksekova Gerginliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement