Hakkari Şehidi Fatih Özdemir, Niğde'de Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Hakkari Şehidi Fatih Özdemir, Niğde'de Toprağa Verildi

Hakkari Şehidi Fatih Özdemir, Niğde\'de Toprağa Verildi

Hakkari'nin Çukurca İlçesi Çığlı üst bölgesine PKK'lı teröristler tarafıtndan düzenlenen saldırıda şehit olan 26 yaşındaki piyade uzman çavuş Fatih Özdemir'in cenazesi memleketi Niğde'de 5 bin kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

14.05.2016 15:11

Hakkari'nin Çukurca İlçesi Çığlı üst bölgesine PKK'lı teröristler tarafıtndan düzenlenen saldırıda şehit olan 26 yaşındaki piyade uzman çavuş Fatih Özdemir'in cenazesi memleketi Niğde'de 5 bin kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit uzman çavuş Fatih Özdemir'in cenazesi Dere Mahallesi'ndeki ağabeyinin evine getirildi. Annesi 2 yıl önce ölen babası Hasan Özdemir'in de İstanbul'da oturması nedeniyle ağabeyi Esen Özdemir'in evinde bir süre bekletilen şehit Fatih Özdemir'in cenazesi daha sonra Dışarı Camii'ne götürüldü. Cenazeye, Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Kara Kuvvetleri Komutanı Plan ve Hareket Daire Başkanı Tuğgeneral Lütfi Nuhoğlu, Niğde İl Jandarma Komutan Albay İbrahim Taşkın, ailesi ve yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Şehit Özdemir'in yeğenleri de amcalarının üniformasıyla törene katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından 1 yıl önce Nuray Özdemir ile evlenen şehidin cenazesi götürüldüğü Derbent Mezarlığı şehitliğinde toprağa verildi.

- Niğde

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari Şehidi Fatih Özdemir, Niğde'de Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement