Halı Saha Turnuvasında Suriye Takımı Şampiyon Oldu - Son Dakika
Güncel

Halı Saha Turnuvasında Suriye Takımı Şampiyon Oldu

Siirt'te Uluslar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası Düzenlendi

19.05.2016 09:10

Siirt Valiliği, İl Göç İdaresi Müdürlüğünce 1'9 Mayıs ATATÜRK'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı' kutlamaları kapsamında ilimizde bulunan Suriye, Irak ve Türkmenistan'lı yabancılar ile İl Göç İdaresi Müdürlüğünden oluşan 4 takımın katıldığı Halı saha Futbol turnuvası düzenlendi.

Turnuva'da, Irak ve Suriye'nin final oynadığı maçta, uzatmalarda eşitlik bozulmayınca Penaltı atışları sonucunda Suriye takımı birinci oldu. Üçüncülüğü ise Türkmenistan kazandı.

Turnuva Final Maçını; Vali Mustafa Tutulmaz, Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay, İl Göç İdaresi Müdürü Abdullah Kaplan, Siirt Anatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Ahmet Muhtar ile yabancı uyruklulardan oluşan kalabalık bir seyirci topluluğu izledi.

İl Emniyet Müdürlüğüne ait Halı sahada düzenlen ödül töreninde, takımlara Vali Mustafa Tutulmaz tarafından Kupa, Madalya ve çeşitli hediyeler verildi.

Turnuvada şampiyon olan Suriye takımı Vali Tutulmaz ile Selfi yaparak, büyük bir sevinç yaşadı.
Düzenlenen Halı saha turnuvası ile ilimizde ikamet eden yabancıların, toplumsal kaynaşması, uyum ve iletişimlerinin de artırılması hedeflenmiştir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Halı Saha Turnuvasında Suriye Takımı Şampiyon Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement