Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika
Güncel

Halk Oylamasına Doğru

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Yaşar Hız, "Vatandaşın ayağına kadar gidiyoruz.

05.03.2017 20:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Yaşar Hız, "Vatandaşın ayağına kadar gidiyoruz. Neden 'evet' demeleri gerektiğini anlatıyoruz." dedi.

Hız, gazetecilere yaptığı açıklamada, 16 Nisan Günü yapılacak halk oylaması için parti yönetimi olarak mahalle ziyaretlerini sürdürdüklerini söyledi.

Yapılacak halk oylamasında "evet" oyu çıkması halinde Türkiye'de vesayet sisteminin tamamen biteceğini ifade eden Hız, şunları kaydetti:

"Vatandaşın ayağına kadar gidiyoruz. Neden 'evet' demeleri gerektiğini anlatıyoruz. Kafalarına takılan soruları soranlara da cevap veriyoruz. Suriye'deki Fırat Kalkanı Operasyonu örneğinde olduğu gibi, uluslararası işbirliği ve terörle mücadele imkanlarının genişleyeceği ve artacağı, sorun çözen, güçlü bir ülke olarak bölgede etkinliğimizin artacağı gibi konular, hükümet ve meclisin uyumunun önem kazanması, geçmişte yaşanan hükümet krizlerinin tarihe karışması, siyasette daha sorumlu, daha akılcı, daha uyumlu bir anlayışın hakim olacağını anlatıyoruz."

Hız, halk oylaması çalışmaları kapsamında, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ile bugün birçok mahalleyi ziyaret ettiklerini, Çantırlı, Kuyucak, Kayabükü, Köşebükü gibi kalabalık mahallelerde kahvehanelerde vatandaşlarla sohbet ederek, referandumu anlattıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement