Han'da Bahar Çiçekleri 2. Sanat ve Kültür Festivali Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Han'da Bahar Çiçekleri 2. Sanat ve Kültür Festivali Yapıldı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Han Belediyesi ve Rekreasyon Derneğinin ortaklaşa düzenlediği “Han’da Bahar Çiçekleri 2. Sanat ve Kültür Festivali” yapıldı.

29.05.2016 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Han Belediyesi ve Rekreasyon Derneğinin ortaklaşa düzenlediği "Han'da Bahar Çiçekleri 2. Sanat ve Kültür Festivali" yapıldı. Festival kapsamında, Rekreasyon Derneği sanatçılarının ve ilçe kadınlarının hazırladığı el işi ürünleri Cumhuriyet meydanında ilçeye gelenlerin beğenisine sunulurken, ekipler tarafından çeşitli gösteriler düzenlendi. Festivale, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, Rekreasyon Derneği Başkanı Canan Doğruer ve üyeleri, İç Anadolu Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Salim Çoruk, Eskişehir Kültür ve Yardımlaşma Derneği başkanı ve üyeleri, Eskişehir'den katılan çeşitli derneklerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Festivalde konuşan Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, etkinliğin bu yıl ikincisinin düzenlendiğini belirterek Bu festivale destek veren Büyükşehir Belediyesi, Tepebaşı Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi ve Rekreasyon Derneğine teşekkür etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Han'da Bahar Çiçekleri 2. Sanat ve Kültür Festivali Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement