Hanımlar Matinesi, Batıkent ve Kazan'da Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Hanımlar Matinesi, Batıkent ve Kazan'da Düzenlendi

Hanımlar Matinesi, Batıkent ve Kazan\'da Düzenlendi

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Batıkent ve Kazan'da Hanımlar Matinesi düzenlendi.

13.03.2014 18:29  Güncelleme: 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Hanım Matineleri'nin Batıkent'teki adresi Akvaryum Düğün Salonu olurken, Kazan'daki etkinlik ise Kazan Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı.

Batıkentli hanımlar Bülent Serttaş'ın, Kazanlı hanımlar da Safiye Soyman- Faik Öztürk ikilisinin birbirinden güzel şarkılarıyla unutamayacakları bir gün geçirdi.

Kazan Hanımlar Matinesi'nde onur konuğu olarak hanımları yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek, eğlenmenin herkesin hakkı olduğunu söyleyerek, tüm hanımlardan kendilerine zaman ayırmalarını istedi. Nevin Gökçek, "Siz mutlu olun ki çocuklarınız, aileniz mutlu olsun" dedi.

Akvaryum Düğün Salonu'nda gerçekleşen Batıkent Hanımlar Matinesi'nde sevilen sanatçı Bülent Serttaş, konser sırasında yaptığı konuşmada Ankara'yı çok sevdiğini söyleyerek "Ankara'da her geçen gün güzel projelerin gerçekleştiğini ve Ankara'nın güzelleştiğini görüyorum. Ankara'ya bu güzellikleri kattığı için Başkan Melih Gökçek'e çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hanımlar Matinesi, Batıkent ve Kazan'da Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement