Hasan Aydoğan, Emekliler Derneği'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Hasan Aydoğan, Emekliler Derneği'ni Ziyaret Etti

Hasan Aydoğan, Emekliler Derneği\'ni Ziyaret Etti

Bostanbaşı Belediyesi Başkanı ve yerel seçimlerde AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkanlığı aday adayı olan Hasa Aydoğan, Türkiye Emekliler Derneği Malatya Şubesi'ni ziyaret etti.
Seçim çalışmalarını sürdüren Hasan Aydoğan, Türkiye...

26.11.2013 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bostanbaşı Belediyesi Başkanı ve yerel seçimlerde AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkanlığı aday adayı olan Hasa Aydoğan, Türkiye Emekliler Derneği Malatya Şubesi'ni ziyaret etti.

Seçim çalışmalarını sürdüren Hasan Aydoğan, Türkiye Emekliler Derneği Malatya Şubesini ziyaret ederek, dernek başkanı Abdulvahap Özdemir ile bir araya geldi.

Türkiye Emekliler Derneği Malatya Şubesi Başkanı Abdulvahap Özdemir, Aydoğan'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Aday adayları içerisinde emekliler derneğini ilk olarak ziyaret eden Hasan Aydoğan'a şükranlarımızı sunuyoruz. Yeni dönemde kendisine başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.

Aydoğan ise Bostanbaşı beldesine önemli çalışmalar yaptıklarını anımsatarak, bilgi birikimi ve tecrübelerini yeni dönemde merkez ilçe olacak Yeşilyurt için kullanmak istediklerini kaydetti.

Bostanbaşı Belediyesi olarak emeklilerin belde de rahatça vakit geçirebilecekleri ve sosyal faaliyetlere katılabilecekleri alanlar oluşturduklarına dikkat çeken Aydoğan, "Emeklilerimize yönelik güzel projeler yaptık. Belediyecilik hizmetini verirken halkın içerisinde olduğumuz için sorun ve isteklere her zaman kulak verdik. Beldemizi ortak akılla yöneterek, vatandaşlarımıza daha iyi imkanlar sunduk. Bostanbaşı'nda güzel hizmetler yaptık. Yeşilyurt içinde görev bize verilirse, elimizdeki projelerle ilçemizi daha ileri seviyeye taşıyacağız" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hasan Aydoğan, Emekliler Derneği'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement