Hasan Eryılmaz'dan Sabah 6.30 Mesaisi - Son Dakika
Yerel

Hasan Eryılmaz'dan Sabah 6.30 Mesaisi

Hasan Eryılmaz\'dan Sabah 6.30 Mesaisi

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, sabah 06.30’da Manisa Canlı Hayvan Borsası’nı ziyaret ederek hayvancıların sorunlarını dinledi.

22.05.2015 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, sabah 06.30'da Manisa Canlı Hayvan Borsası'nı ziyaret ederek hayvancıların sorunlarını dinledi.

Gece gündüz demeden çalışmalarına devam eden MHP Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, sabah 06.30'da Manisa Canlı Hayvan Borsası'nı ziyaret ederek hayvancıların sorunlarını dinledi. Aynı zamanda Veteriner Hekim olan Eryılmaz, hayvan satıcılarıyla yakından ilgilenerek hayvanların durumu ve hayvancılığın geldiği son nota hakkında bilgi aldı. Hayvancılığın neredeyse yok olma derecesine geldiğini söyleyen hayvan satıcıları, hükümetten yeteri kadar destek alamadıklarından dolayı dert yandı.

Çiftçinin ve hayvancının sorunlarının MHP iktidarında son bulacağını ifade eden MHP'li Eryılmaz, "Mazot, gübre ve yem üzerindeki vergileri nasıl kaldıracaksak. Mazotu, çiftçiye 1 lira 75 kuruştan nasıl vereceksek hayvancılıkla ilgili de köklü çözümler üreteceğiz. Kendi vatandaşımızı düşünerek yurt dışından et ve canlı hayvan ithal etmeyeceğiz. AKP hükümeti eti ucuzlatacağız diye yurt dışından hayvan ithal etti. Ne oldu? Et hiçbir zaman ucuzlamadı. Olan bizim vatandaşlarımıza oldu. Vatandaşımızın elindeki hayvan da para etmeyecek duruma geldi. MHP iktidarında hayvan yeminden de KDV ve ÖTV almayarak besicimize sonuna kadar desteklerimizi sunacağız" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hasan Eryılmaz'dan Sabah 6.30 Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement