Hatay'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Hatay'dan Kısa Kısa

Hatay\'dan Kısa Kısa

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, manipülasyon faaliyetinin hizmet eksikliğinin bir sonucu olduğunu ve hizmet üretemeyenlerin laf ürettiklerini ifade etti.

16.06.2014 16:50

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, manipülasyon faaliyetinin hizmet eksikliğinin bir sonucu olduğunu ve hizmet üretemeyenlerin laf ürettiklerini ifade etti.

Kimyeci, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti'nin iktidara geldiği günden itibaren ülke genelinde ve Hatay'da benzeri görülmemiş sayısız eserler kazandırdığını söyledi.

AK Parti'nin belediyecilik hizmet anlayışında adeta bir marka olduğunu ve siyasi literatüre yeni bir hizmet anlayışı kazandırdığının altını çizen Kimyeci, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Bir çok il ve ilçe belediyemiz yapmış olduğu çalışmalarda adından söz ettirerek halkımızın takdirini toplamıştır. Mevcut CHP'li belediyenin şehrin kaderini değiştirdiği ve övgü ile söz ettiği bir belediyesi yok. Belediyecilik hizmet yarışında AK Parti'nin gerisinde kalmış olması halk tarafından çok net bir şekilde fark edilmektedir. Hükümetimizin ilimize yapmış olduğu ve şehrimize kazandırdığı birçok proje var fakat ilimizin Büyükşehir statüsüne alınmış olması şimdiye kadar yapmış olduğu en büyük katma değer olduğunu ifade etmek isterim.

Bilindiği üzere hükümetimiz seçimlerden önce, hizmet anlayışında devrim niteliği taşıyan yürüttüğümüz siyasi çalışmalarımızın merkezinde insana hizmetin, öncelikle şart olduğu bu anlayışın ekseninde Büyükşehir düzenlemesinin de içinde olduğu Mahalli İdareler Kanunu yeniden tanzim etmişti. CHP bu düzenlemeye itiraz etmiş ve Anayasa Mahkemesi'ne itiraz ederek iptal davası açmıştı. Bu da bize muhalefetin belediyecilik anlayışının ne olduğu konusunda önemli bir data vermektedir"

Payas Belediyesi Musiki Cemiyeti Türk Halk Müziği Yaz Konserlerine başladı

Payas Belediyesi bünyesinde faaliyet veren Musiki Cemiyeti Korosu Türk Halk Müziği Yaz Konserlerine başladı.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan,  Payas Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi içerisinde düzenlenen konser öncesi yaptığı konuşmada, ilçede bu tür etkinliklere ev sahipliği yapamaya devam edeceklerini kaydetti.

Altan, etkinliklere yoğun ilgi gösteren Payaslılara teşekkür etti.

Payas Kaymakamı İrfan Demiröz'ün de katıldığı ve birbirinden güzel parçaların seslendirildiği konserde folklor ekibi de gösteri sundu. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hatay'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement