Hatay'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Hatay'dan Kısa Kısa

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, temiz ve sağlıklı çevrenin oluşturulmasında devlet organlarına olduğu kadar bireylerede büyük görevler düştüğünü söyledi.

05.06.2015 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, temiz ve sağlıklı çevrenin oluşturulmasında devlet organlarına olduğu kadar bireylerede büyük görevler düştüğünü söyledi.

Başkan Toksoy,  "5 Haziran Dünya Çevre Günü" dolayısıyla belediye tarafından hazırlanan çiçeklendirme ve sahil bandı etkinliğinde kişilerin yaşadığı çevreye karşı duyarlılık göstermesi ve bu duyarlılığı sadece böyle günlerde kalmayıp yaşamın her anında ortaya koyması gerektiğini kaydetti.

Gelecek nesillere tertemiz bir çevre teslim etmek zorunda olduklarını ifade eden Toksoy, "Her nesil bizim gibi düşünmeli, ülkemizin çevre sorununu asgari düzeye indirmeli ve yaşanılabilir çevre anlayışını ilelebet sürdürmeliyiz" dedi.

Toksoy, Hacı Bayram Türkoğlu Bulvarı'na 400 gül, 200 limon selvi ve çam, 150 taflan, 100 defne ve 100 turunç fidanı ile öğrencilerin yanlarında getirdiği 50 farklı çiçek türünü toprakla buluşturduklarını belirtti.

Etkinliğe İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan İnal, izci grupları ile öğrenciler katıldı.

Kavşak için yeniden düzenleme talebi

Yayladağı Şoförler Odası Başkanı Vedat Bahadır, Yayladağı- Antakya karayolu Avcılar Çeşmesi giriş kısmında yapılan kavşakta yeniden düzenlenme yapılmasını istedi.

Kavşakta sürücülerin güzergahını karıştırdığını, herhangi bir kaza yaşanmaması için yetkililerin yapılan projeyi gözden geçirmesi ve düzenlemesi gerektiğini ifade eden Bahadır, geceleri daha tehlikeli olan kavşakta halihazırda herhangi bir kaza yaşanmaması için ivedi olarak aydınlatma direkleri dikilmesini istedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hatay'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement