Hatay Gazze'ye Destek Verdi. - Son Dakika
Yerel

Hatay Gazze'ye Destek Verdi.

Hatay Gazze\'ye Destek Verdi.

Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da Ramazan ayı boyunca İsrail’in Gazze’ye yaptığı katliamlarla ilgili Türk Bayraklı protesto gösterisi yapıldı.

25.07.2014 07:58

Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da Ramazan ayı boyunca İsrail'in Gazze'ye yaptığı katliamlarla ilgili Türk Bayraklı protesto gösterisi yapıldı.

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile 70'e yakın esnaf odası tarafından Vali Ürgen Parkında yapılan basın açıklamasında konuşan HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, İsrail'in Gazze'ye yaptığı katliamı kınadıklarını belirtti.

İsrail'in Gazze'ye insanlık dışı saldırılarının bir an önce kesilmesi gerektiğini ifade eden Teksöz: "İsrail'in devlet politikası olarak yaptığı insanlık dışı saldırıların kabul edilemeyeceğini ve bir önce birleşmiş milletlerin konuya el koymak suretiyle ateşkes sağlanması ve şiddetin durdurulması gerekir. Dünyanın neresinde yaşanırsa yaşansın, kimden gelirse gelsin ve gerekçesi ne olursa olsun bu saldırıların bir insanlık suçu olduğuna inanıyoruz. İsrail devleti eliyle yapılan, zulüm ve şiddetin bir an evvel durdurulması gerekmektedir" dedi.

Teksöz, ayrıca El-Kaide bağlantılı Irak-Şam İslam Devleti tarafından Irak ve Suriye'de ülkeleri ve bölgeyi istikrarlaştırmak amacıyla Türkmenlere, Alevilere ve halka karşı gerçekleştirilen saldırılar ile katliamları en şiddetli şekilde kınadıklarını ifade etti.

Yapılan Gazze'ye destek eyleminde ellerinde Türk bayrakları ve "Diren Gazze Hatay Seninle" sloganları atıldı. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hatay Gazze'ye Destek Verdi. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement