Hatay - Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Hatay'daki Yatırımları İnceledi -2 - Son Dakika
Güncel

Hatay - Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Hatay'daki Yatırımları İnceledi -2

Hatay - Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Hatay\'daki Yatırımları İnceledi -2

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Hatay'daki yatırımları inceledi Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Hatay'da yapılan spor tesislerinde incelemelerde bulundu.

22.01.2016 22:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Hatay'daki yatırımları inceledi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Hatay'da yapılan spor tesislerinde incelemelerde bulundu.

Hatay'daki temaslarına Kırıkhan İlçesi'nden başlayan Bakan Akif Çağatay Kılıç, ilk olarak Beyazıd-ı Bestami Türbesi'nde Cuma namazı kıldı. Vali Ercan Topaca, Ak Parti Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Mehmet Öntürk ve Hacı Bayram Türkoğlu ile çok sayıda partilinin de eşlik ettiği Bakan Kılıç, daha sonra Kırıkhan Gençlik Merkezi ve İlçe Stadyumunda incelemelerde bulundu. Ardından merkez Antakya İlçesi'ne geçerek jimnastik ve buz pateni salonlarını inceleyen Bakan Kılıç, yetkiliklerden bilgi aldıktan sonra Hatay Valiliği'ne geçerek Vali Ercan Topaca'yı makamında ziyaret etti.

Burada açıklamalarda bulunan bakan Akif Çağatay Kılıç, Bakanlık olarak Hatay'a yatırım yapmaya devam edeceklerini söyledi. Kılıç, şöyle konuştu: "Tabi Hatay her yönüyle her açıdan her ilçesiyle tarihi önemi bir ilimiz. Bu anlamda bizim Hatay'a daha önceki ziyaretlerimizde de temin ettiğimiz yatırımlarımız var. Hızlı bir şekilde yatırımlara devam edecek. Aynı zamanda yarın başlatacak olduğumuz Arsuz Uluçınar'daki sömestr kampı dediğimiz açacağımız kampımız için buradayız. Bu sayede gelen gençlerimiz Hatay'ın her açıdan güzelliklerini görecekler kampta. Ama en önemlisi bir kaynaşmanın, farklı şehirlerden gelecek olanların bir araya gelerek, Hatay'ın ruhuna yakışır bir şekilde bir arada olmak, ülkemizin birlik ve beraberliğine, düşüncelerine, inançlarına bir anda yaşandığı bir dosyası olacak küçük şekilde. Hatay'a olan yatırımlar birçok alanda devam ediyor. Bizim Bakanlığımızda olan yatırımlarımızın hiç yavaşlamadan devam ediyor. Yapacağımız değerlendirmelerle daha önce planladığımız futbol, basketbol ve voleybol sahasından oluşan üçlü kompleksimizden büyük bir geri dönüş aldık. Bunlara da devam edeceğiz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hatay - Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Hatay'daki Yatırımları İnceledi -2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement