Hatay -İskenderun - Kılıçdaroğlu Türkiye Kan Gölüne Döndü 1 - Son Dakika
Güncel

Hatay -İskenderun - Kılıçdaroğlu Türkiye Kan Gölüne Döndü 1

Hatay -İskenderun - Kılıçdaroğlu Türkiye Kan Gölüne Döndü 1

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, içme suyu inşaatının temlini attıktan sonra Hatay'ın İskenderun İlçesi'ne geçti.

05.06.2016 10:33

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, içme suyu inşaatının temlini attıktan sonra Hatay'ın İskenderun İlçesi'ne geçti. Temelini 20 Ekim 2015'te kendisinin attığı Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan köprülü kavşağın açılış törenine katılan Kılıçdaroğlu, alanda toplanan kalabalığa da seslendi.

İktidara yüklenen Kılıçdaroğlu, "2002'de Türkiye'yi devraldılar. Terör var mıydı? Yoktu. Şimdi kan gölüne döndü. Kim yaptı, kim iktidardaydı? Asıl sorumluları bulup milletin önüne çıkarmak zorundayız. Gidip birilerine söz vermek, sonra sözden vazgeçmek, sonra Türkiye'yi bir silah deposu haline dönüştürmek onların göreviydi yaptılar. Ama bizim görevimiz Türkiye'de bütün sorunları başta terör çözmektir. Türkiye'de bu sorunu çözecek tek parti var, o partinin adı CHP'dir. Bir zamanlar bizi 'Şu CHP var ya hep eleştirirler, hiçbir çözüm önermezler' diye eleştirilerdi. Türkiye'de hangi sorun varsa o sorunun çözüm adresi CHP'dir" diye konuştu.

"BÜTÜN BASKILARLA ÜZERİMİZE GELİYORLAR"

AK Parti'nin 14 yıldır iktidarda olduğunu ancak Türkiye'nin hiçbir sorununu çözemediklerini belirten Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti: "Bir Allah'ın kulu çıksın desin ki 'Türkiye'nin şu sorununu çözdüler.' Çiftçinin sorunu mu çözdüler? Nakliyecinin, esnafın, sanayicinin mi sorununu çözdüler? Sadece kendi sorunlarını çözdüler, aile boyu malı götürdüler. Bütün vatandaşlarıma sesleniyorum. Eğer Türkiye'nin geleceğinden endişe ediyorsan, 'Türkiye çağdaş uygarlık düzeyini aşsın' diyorsan yönünü CHP'ye çevireceksin. Türkiye bu sorunlarını ancak ve ancak CHP iktidarıyla aşar. Bugün Türkiye'nin geldiği noktaya bakın. Türkiye'nin geldiği nokta iyi bir nokta değil, ciddi bir karamsarlık var ve Türkiye'de demokrasi zemin kaybediyor. Bütün baskılarla üzerimize geliyorlar. Hangi baskıyla gelirlerse gelsinler, yılmayacağız, sonuna kadar direneceğiz. Demokrasi için, özgürlük için direneceğiz."

Konuşmasının ardından milletvekilleri, belediye başkanları ve parti yöneticileriyle birlikte açılış kurdelesini kesen Kılıçdaroğlu, daha sonra İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası'nda iş adamlarıyla bir araya geldi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hatay -İskenderun - Kılıçdaroğlu Türkiye Kan Gölüne Döndü 1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement