CHP'li Havutça: Bir Milletvekili En Az 2 Dönem Görev Yapmalıdır - Son Dakika
Politika

CHP'li Havutça: Bir Milletvekili En Az 2 Dönem Görev Yapmalıdır

CHP\'li Havutça: Bir Milletvekili En Az 2 Dönem Görev Yapmalıdır

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde temaslarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Sözcü ile Medya Ayvalık gazetelerini ziyaret etti.

08.01.2015 17:36  Güncelleme: 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ayvalık ilçesinde temaslarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Sözcü ile Medya Ayvalık gazetelerini ziyaret etti.

Havutça, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Ahmet Toker, milletvekili aday adayları Asım Sürer ve Filiz Karayelli ilk Ayvalık Sözcü Gazetesi'ni ziyaret ederek, Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Cesur, Yazı İşleri Müdürü Serdar Göktekin ve Spor Müdürü Cemal Erhanoğlu ile görüştü. Havuçta, genel seçimlerin ülke için büyük bir fırsat olduğunu söyledi. Havutça, "Bir milletvekili TBMM'de en az iki dönem görev yapmalıdır" dedi.

CHP'nin genel seçimlerde iktidarın tek alternatifi olduğunu ileri süren Havutça, "CHP haziran ayında yapılacak seçimde iktidara en yakın partidir. Mevcut hükümetin iç ve dış siyasette yapmış olduğu hatalar artık bunların sonunu getirmiştir. Bu yüzden CHP mutlaka iktidar olacaktır. Bundan en ufak bir şüphemiz yoktur" diye konuştu.

Havutça, daha sonra Medya Ayvalık Gazetesi'ni ziyaret etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Havutça: Bir Milletvekili En Az 2 Dönem Görev Yapmalıdır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement