Havuza Düşen Belediye Başkanının Oğlu Yaşam Mücadelesi Veriyor - Son Dakika
Güncel

Havuza Düşen Belediye Başkanının Oğlu Yaşam Mücadelesi Veriyor

Havuza Düşen Belediye Başkanının Oğlu Yaşam Mücadelesi Veriyor

Konya'nın Çumra İlçesi Belediye Başkanı AK Parti'li Mehmet Oğuz'un 6 yaşındaki oğlu Muhammed Oğuz, bahçelerindeki havuza düşmesi sonucu 1 haftadır yaşam savaşı veriyor.

11.08.2016 10:04  Güncelleme: 11:40

Konya'nın Çumra İlçesi Belediye Başkanı AK Parti'li Mehmet Oğuz'un 6 yaşındaki oğlu Muhammed Oğuz, bahçelerindeki havuza düşmesi sonucu boğulma tehlikesi geçirdi. Küçük Oğuz, kaldırıldığı hastanede 1 haftadır yaşam mücadelesi veriyor.

YOĞUN BAKIMDA TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Olay, geçen Cuma günü Çumra ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre Muhammed Oğuz, evlerinin bahçesinde oynarken havuza düştü. Havuzda boğulma tehlikesi geçiren küçük çocuk, ailesi tarafından sudan çıkartılarak Çumra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Muhammed, daha sonra Konya'ya Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Muhammet Oğuz, yaşam mücadelesi veriyor.

"HER SAAT İYİYE GİDİYOR"

Baba Mehmet Oğuz da, sosyal paylaşım sitesi facebooktaki sayfasında oğluyla birlikte çekildiği fotoğrafı paylaşarak, "Sağlık olarak durumu halen kritik, yoğun bakımda ve bilinci kapalı. Her saat biraz daha iyiye gidiyor. Mevlam, sevgilisi Muhammed'i bize bağışlar inşallah. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin. Amin" yazdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Havuza Düşen Belediye Başkanının Oğlu Yaşam Mücadelesi Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement