Hayran Bırakan Ünlü Tekneleri - Son Dakika
Magazin

Hayran Bırakan Ünlü Tekneleri

Tekne Tutkunu Ünlülerin Sahip Olduğu Yüzen Saraylar; Hem Görüntüleri, Hem de Fiyatlarıyla Dudak...

23.09.2013 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pendik Marina'da düzenlenen İstanbul Boatshow, ünlü isimlerin tercih ettiği markalara özel tasarım yapan mega yat üreticilerini bir araya getirdi. Fuarda ünlülerin tercih ettiği tasarımlar da görücüye çıktı. İşte ünlülerin tekneleri ve özellikleri:

MEHMET ASLANTUĞ: Mehmet Aslantuğ'un teknesi, Beneteau 50 marka bir yelkenli. Çok ekonomik bir tekne olan bu model, genellikle sporcular tarafından tercih ediliyor. Uzunluğu; 15 metre, fiyatı ise 1 milyon 200 bin lira.

PINAR ALTUĞ: Atlantis 58 marka, spor bir motor-yata sahip olan Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan, kızları Su'nun yeni yaşını da bu teknede kutlamıştı. Teknenin uzunluğu 15 metre, fiyatı 650 bin Euro civarında.

ACUN ILICALI: Ilıcalı'nın Donzi marka, 1575 beygir gücündeki sürat teknesi; saatte 70 mil yapıyor. Dolayısıyla bu teknenin yakıt tüketimi biraz yüksek. Uzunluğu 13 metre olan teknenin fiyatı ise 650 bin dolar.

ATA DEMİRER: Yıllardır kullandığı 'Küçük Orfoz' adlı balıkçı teknesini satıp 2011'de özel yapım bir yelkenli satın alan Ata Demirer, yeni filminin senaryosunu da bu teknede yazıyor. Bozcaada'da bulunan teknenin uzunluğu 12 metre, fiyatı ise 140-150 bin Euro civarında.

DEMET SABANCI ÇETİNDOĞAN: Harvey Nichols mağazası aracılığıyla Türkiye'ye lüks moda markalarını getiren Demet Sabancı Çetindoğan, tekne konusunda da en lüksü elde etmiş gibi görünüyor. Ünlü işkadınının tercihi; İtalyan yapımı, Canados marka, beş kamaralı, süper lüks bir motor-yat...

AKIN ÖNGÖR

Rıza Tansu'nun tasarladığı 'Only Now' adlı Akın Öngör'e ait motor yat, Türkiye'nin en iddialı teknelerinden... Yatın içinde duble misafir kabinleri, iki ana süit ve dev bir spor salonu var. 34 metre uzunluğundaki yatın fiyatı 6.5 milyon Euro.

CEM YILMAZ

Azimut 58 marka, 'Samatya' isimli sürat teknesi, üç kamaralı ve özel tasarım. Ferrari'ye düşkünlüğü ile bilinen Cem Yılmaz'ın teknesi için 'denizlerin Ferrari'si diyemeyiz. Rakipleriyle kıyaslandığında orta sınıf bir tekne sayılıyor. Uzunluğu 18 metre, fiyatı ise 1 milyon 250 bin lira.

ŞAHAN GÖKBAKAR

Gökbakar'ın Princess V 55 marka teknesi, yüksek konforuyla biliniyor. 'Belafonte' adlı motoryat, 700 beygirlik Volvo dizel motora sahip olduğu için çok hızlı... Üç kamaralı, altı yatak kapasiteli tekne; 32 mil hız yapıyor. Uzunluğu 17 metre, fiyatı ise 400 bin Euro.

SERDAR BİLGİLİ

'Extreme' adlı özel tasarım tekneyi Serdar Bilgili ikinci el olarak aldı. İtalyan tasarımı olan yat, Tuzla tersanelerinde yapılmış. Tekne; dört kamaralı, yüksek tavanlı, elips hatlara sahip. Uzunluğu 19 metre, fiyatı 4 milyon Euro civarında.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Hayran Bırakan Ünlü Tekneleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement