Hayranı, Ece Erken'i Korkuttu - Son Dakika
Magazin

Hayranı, Ece Erken'i Korkuttu

Hayranı, Ece Erken\'i Korkuttu

Güzel sunucu Ece Erken, önceki gün annesiyle çıktığı alışveriş turunda bir hayranı yüzünden zor anlar yaşadı.

02.10.2015 12:33  Güncelleme: 12:39

Güzel sunucu Ece Erken'i, önceki gün annesi Nurhan Serpici ile Akmerkez'de alışveriş turuna çıktı. Bir süre mağazaları gezen anne ile kızı, kitapçıya girerken arkalarından gelen bir adamı fark etti.

Zelal Özalp'in haberine göre, çocuk bakımı üzerine kitaplar bakan Ece Erken, aynı adamın yine hemen arkasında olduğunu gördü. Güzel sunucu, attığı her adımda gizemli adamın arkasında olduğunu görünce annesiyle hemen mağazadan çıktı.

GİTMESİNİ BEKLEDİ

Hemen AVM'den çıkıp valelerden aracını getirmesini isteyen Erken, kendisini adım adım takip eden kişinin yanına gelmesiyle panik yaşadı.

KOLUNU TUTUNCA ÇIĞLIK ATTI

Bir an ne yapacağını şaşıran ünlü sunucu, yaşlı adamın kolunu tutmasıyla çığlık attı. Daha sonra yaşlı adamın Ece Erken'in hayranı olduğu öğrenildi.

Yaşadığı şoku üstünden atamayan ünlü sunucu annesini de alıp hemen yolun karşısına geçerek hayranının oradan gitmesini bekledi.

FOBİSİ GEÇMEDİ

Ece Erken'in önceki gün kendisini adım adım takip eden hayranı yüzünden yaşadığı panik de objektiflere kare kare böyle takıldı.

Ünlü sunucu, geçtiğimiz yıllarda bir hayranından ölüm tehditleri aldığı için korku dolu günler yaşamış, bu kişinin kimliği de bulunamamıştı. Ece Erken'in önceki gün sergilediği tavırlar da "Hayran fobisini üzerinden atamadı" dedirtti.

Kaynak: Hürriyet







Son Dakika Magazin Hayranı, Ece Erken'i Korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • mg : o kadar şehidimizin failleri mecliste hesap sormuyorsunuz ahmet hakan cakma gazeteci iki yumruk yedi memleket meselesi oldu 27 7 Yanıtla
  • Mitjoe : Nasıl lan kim çekmiş bunu. Fotoroman gibi:)) 28 0 Yanıtla
  • Abdülcabbar canyürek: Haber mi la bu şimdi!!! 6 1 Yanıtla
  • Esmer : Of habere bak 3 1 Yanıtla
  • UZAYLI: Kalleş adam 2 0 Yanıtla
  • muhtar: cıtır gibi kızı bıraktı..seviyorum de kak 0 1 Yanıtla

Advertisement