Hayrat İnsani Yardım Derneği Gazze İçin Yardım Kampanyası Başlattı - Son Dakika
Güncel

Hayrat İnsani Yardım Derneği Gazze İçin Yardım Kampanyası Başlattı

Hayrat İnsani Yardım Derneği, İsrail'in Filistin'e düzenlediği saldırılar üzerine Gazze için yardım kampanyası başlattı.

10.07.2014 16:51  Güncelleme: 17:01

Hayrat İnsani Yardım Derneği, İsrail'in Filistin'e düzenlediği saldırılar üzerine Gazze için yardım kampanyası başlattı.

Hayrat İnsani Yardım Derneği Başkanı Hakkı Aygün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ramazanda artan ve çocuk katliamına dönüşen İsrail saldırılarını kınadıklarını söyledi.

Filistin'de, İlim Halkaları Projesi ile Mescid-i Aksa'nın boş kalmaması için düzenlenen seferlere destek verdiklerini belirten Aygün, İsrail'in, yaptığı zulümlerin hesabını vereceği günlerin çok yakın olduğunu ifade etti.

Alçakça katliamın İsrail'in mukadder sonunu hızlandırdığını dile getiren Aygün, dernek olarak Gazze için yardım kampanyası başlattıklarını bildirdi.

Kampanyaya katılmak isteyenlerin Türkiye Finans Katılım Bankası Yavuz Selim Şubesi'nin  "28 88 888-1" ile Kuveyt Türk Katılım Bankası Fatih Şubesi'nin "99 99 91-1" hesap numaralarına bağışta bulunabileceklerini ifade eden Aygün, ayrıca "10435199" posta çeki hesap numarasıyla da yardım yapılabileceğini kaydetti.

Hakkı Aygün, "Bu mübarek ramazanda hiçbir dinde böyle bir şey olmaz. Savaş olsa bile masumlar, çocuklar korunur böyle bir mübarek zamanda. Savaş olmadığı halde İsrail, işgal ettiği Filistin topraklarında büyük bir zülüm yapmaktadır. Şu anda Gazze'de çok ağır bir katliam var. İftar, sahur demeden devamlı bombalar atılıyor. Gazze'deki bombalama sebebiyle mağdur olan çocuklar ve mazlumlar için yardım kampanyası başlattık. Filistin meselesi devam ettiği sürece bizim de çalışmalarımız ve yardım kampanyalarınız sürecek" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hayrat İnsani Yardım Derneği Gazze İçin Yardım Kampanyası Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement