HDP'li Aslan İfadeye Çağrıldı - Son Dakika
Yerel

HDP'li Aslan İfadeye Çağrıldı

HDP\'li Aslan İfadeye Çağrıldı

Polis, HDP Batman Milletvekili Mehmet Ali Aslan'ın evine giderek ifadesini olduğunu belirterek yazılı tabligat yaptı.

12.10.2016 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polisler, Milletvekilinin kapısına dayandı

HDP Batman Milletvekili Mehmet Ali Aslan'ın Mardin'in Midyat ilçesinde bulunan evine giden polisler, Aslan'ın ifadesi olduğunu belirterek, aile bireylerine nerede olduğunu sordu.

Dokunulmazlıkların kaldırılmasından sonra HDP Batman Milletvekili Mehmet Ali Aslan'ın evine giden polisler, "ifadesi var" diyerek milletvekilinin nerede olduğunu sordu.

Midyat'taki ikametgâhına giden polislerin bu girişimi sonrası aile bireyleri Aslan'ın evde olmadığını söylemelerine rağmen polisler ısrarla Aslan'ın nerede olduğunu öğrenmek istedi.

Aldıkları bu yanıtla tatmin olmayan polisler bu kez, "Peki Ankara'da mı yoksa Batman'da mı?" diye sordu.

Aslan'ın hakkında 7 farklı fezlekesi bulunurken, polislerin Aslan'ın kapısına dayanması, dokunulmazlıkların kaldırılmasından sonra işleyen sürecin bir parçası olarak ve aynı zamanda olası bir operasyonun sinyali olarak görülüyor.

Bu arada HDP Batman Milletvekili Mehmet Ali Aslan, konuya ilişkin Twitter'dan açıklama yaptı. Aslan, "Bugün akşamüstü Midyatta evde olmadığım bir sırada polis olduğunu söyleyen iki sivil kişi beni aile halkımdan sorup, ifadesi var demişler ve ne zaman eve döneceğimi sormuşlar" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel HDP'li Aslan İfadeye Çağrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement