HDP TBMM Grup Yönetimini Belirledi - Son Dakika
Güncel

HDP TBMM Grup Yönetimini Belirledi

HDP'de İdris Baluken Grup Başkanvekiliği'ne Sırrı Süreyya Önder TBMM İdare Amiri görevlerine devam edecek. Pervin Buldan ise TBMM Başkanvekili oldu.

22.11.2015 15:12  Güncelleme: 15:19

HDP, TBMM Grup yönetimini belirledi. HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken ve TBMM İdare Amiri Sırrı Süreyya Önder görevlerine devam edecek. Pervin Buldan ise TBMM Başkanvekili oldu.

DEMİRTAŞ VE YÜKSEKDAĞ KATILMADI

HDP TBMM Grubu, grup yönetimini belirlemek amacıyla Meclis'te toplandı. Toplantıya HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ ile çok sayıda milletvekili katılmadı.

BULDAN TBMM BAŞKANVELİKİ OLDU

Yaklaşık 3 saat süren toplantıda HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken ve TBMM İdare Amiri Sırrı Süreyya Önder'in aynı görevi sürdürmeleri kararlaştırıldı. HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan ise TBMM Başkanvekili oldu.

Buldan'dan boşalan grup başkanvekilliği için yapılan tartışmalarda sol bileşenlerin talepleri nedeniyle bir sonuca varılamadı.

KADIN GRUP BAŞKANVEKİLİ BELİRLENECEK

HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken toplantı sonrası yaptığı açıklamada, partilerinin kadın vekillerinin ve bileşenlerinin önümüzdeki günlerde yapacakları iç toplantı ile kadın grup başkanvekilini belirleyeceklerini söyledi.

HDP TBMM Grup Yönetimini Belirledi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel HDP TBMM Grup Yönetimini Belirledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • siirtli: burda vazla kalmassınız hiç merak etmeyin geri kalan ömrünüz cezaevinde bidecek armeniler 0 4 Yanıtla

Advertisement