Hedef Aldığı Kişi Hariç 5 Kişiyi Vuran Genç Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Hedef Aldığı Kişi Hariç 5 Kişiyi Vuran Genç Yakalandı

Samsun'da hedef aldığı şahsı vurmak isterken, hedef aldığı kişi hariç 5 kişiyi vurarak yaralayan 19 yaşındaki genç gözaltına alındı.

23.11.2015 17:04  Güncelleme: 17:21

Samsun'da sokak ortasında bir kişiye silahlı saldırı düzenleyerek hedef aldığı kişi hariç yoldan geçen 1'i bebek olmak üzerine 5 kişiyi tabancayla kazara vurarak yaralayıp kaçan 19 yaşındaki genç, polisin takibi sonucu yakalandı.

KURŞUN YAĞDIRDI, OLAY YERİNDEN TAKSİYLE KAÇTI

Olay, İlkadım ilçesi Hürriyet Mahallesi Ağabali Caddesi üzerinde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz bir kişi, cezaevinden 15 gün önce çıkan, silahla adam öldürme ve silahla yaralama suçlarından suç kayıtları bulunan Turgut Y.'ye ateş açtı. Sokak ortasında kurşun yağdıran saldırgan, daha sonra ticari taksi ile olay yerinden kaçtı.

5 KİŞİYİ YARALADI

Turgut Y. silahlı saldırıyı yara almadan atlatırken, olayda yoldan geçmekte olan Irak uyruklu Aysar Al-Ameri (32) adlı kadın kasığından, kucağındaki 2 yaşındaki oğlu Zaid Younes topuğundan, Suriye uyruklu kocası Ahmet Younes (30) omzundan, Ahmet Yeten (25) ve İbrahim Can (44) dizinden yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar.

RUHSATSIZ TABANCAYLA EVİNDE YAKALANDI

Polis olay yerinde yaptığı incelemede 12 adet 9 mm çaplı tabancaya ait boş kovan ele geçirdi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, silahlı saldırıyı düzenlediği iddia edilen 19 yaşındaki Köksal K.'yi bugün Atakum ilçesi Körfez Mahallesi'ndeki evinde olayda kullanıldığı ileri sürülen 1 adet 9 mm çaplı ruhsatsız tabancayla yakalayarak gözaltına aldı.

Hedef Aldığı Kişi Hariç 5 Kişiyi Vuran Genç Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hedef Aldığı Kişi Hariç 5 Kişiyi Vuran Genç Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Ilyas: Samsun normaldir 11 1 Yanıtla
  • ORALI: Samsunda sıradan bir gün 11 1 Yanıtla
  • Yorumm: Samsunda sırandan bi olay. 9 0 Yanıtla
  • YETERRRRRRRR : samsun adana yeter ALLAH ıslah etsin buraları 5 1 Yanıtla
  • tax: Sacmalamayin heryerden piskopat cikar samsunla ilgisi ne. 3 1 Yanıtla
  • 55şşşş: mardinlii senin gibi krolar mahvetti samsunuu ordan burdan gelen senin gibi okuzlar yoksa samsun halki gayet medenii... 0 1 Yanıtla
  • samsun5555: Bizde samsunluyuz ama agzimiz acik bakiyrz ve dinliyrz bu haberleri genelleme yapmayin Sokaga cikmaya korkar hale geldi insanlar artik hic bir yer guvenli degil 1 0 Yanıtla
  • Mahmut FelektenBirGece: Ayhan sakanın adamı 0 0 Yanıtla

Advertisement