Hedef Türkiye Şampiyonluğu - Son Dakika
Yerel

Hedef Türkiye Şampiyonluğu

Hedef Türkiye Şampiyonluğu

Ergani Gençlerbirliği U16 Genç Takımı, tek devreli lig usulü şeklinde oynanan ve 15 takımın yer aldığı müsabakalarda topladığı 38 puanla il şampiyonu oldu.

27.05.2016 20:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da düzenlenen müsabakalarda il şampiyonu olan Ergani Gençlerbirliği U16 Genç Takımı Spor Genel Koordinatörü Mehmet Kanat, geçen yıl İzmir'de oynanan final maçlarında Türkiye üçüncüsü olduklarını hatırlatarak, "Bu yıl hedefimiz Türkiye şampiyonu olmak" dedi

Ergani Gençlerbirliği U16 Genç Takımı, tek devreli lig usulü şeklinde oynanan ve 15 takımın yer aldığı müsabakalarda topladığı 38 puanla il şampiyonu oldu. Şampiyonluk ilçede sevinçle karşılanırken, bu yıl hedef Türkiye şampiyonluğu…

Tek devreli lig usulü şeklinde oynanan ve 15 takımın yer aldığı müsabakalarda 12 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak, 38 gol atan ve sadece kalesinde 11 gol gören Ergani Gençlerbirliği, Diyarbakır'ı grup müsabakalarında temsil etme hakkını elde etti.

Ergani Gençlerbirliği Spor Genel Koordinatörü Mehmet Kanat, hedeflerinin Türkiye şampiyonu olmak olduğunu söyledi. Kanat, "Çok mutluyuz. Tüm oyuncularımı yürekten kutluyorum. Geçen yıl İzmir'de oynadığımız final maçlarında Türkiye üçüncüsü olmuştuk. Takımımızda bazı eksiklerimiz vardı. Bu yıl eksiklerimizi gidererek yaptığımız birkaç takviye ile geçen yıl arzuladığımız Türkiye şampiyonluğunu kazanmak istiyoruz. Ekonomik sıkıntılardan dolayı özverili bir şekilde oynayan tüm futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Bu olumsuzluklara rağmen sağlanan başarının görünmezden gelinmemesi gerekir. Ergani'yi en iyi şekilde biz tanıtıyoruz. Bu tanıtımın belgesi de aldığımız şampiyonluklar ve başarılardır" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Hedef Türkiye Şampiyonluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement