Hentbol Kadınlar Süper Kupa Mücadelesi 13 Eylülde - Son Dakika
Spor

Hentbol Kadınlar Süper Kupa Mücadelesi 13 Eylülde

Hentbol Kadınlar Süper Kupa Mücadelesi 13 Eylülde

Yenimahalle Belediyesi ile Muratpaşa Belediyesi arasında yapılacak olan Hentbol Kadınlar Süper Kupa mücadelesi 13 Eylülde İzmir'de yapılacak.

12.09.2014 17:11  Güncelleme: 17:26

Yenimahalle Belediyesi ile Muratpaşa Belediyesi arasında yapılacak olan Hentbol Kadınlar Süper Kupa mücadelesi 13 Eylül'de İzmir'de yapılacak.

Hentbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, 13 Eylül Cumartesi günü saat 14.00'da İzmir Celal Atik Spor Salonu'nda başlayacak. 2013-2014 Kadınlar Hentbol Ligi'nin son dakikasına kadar her maçta büyük heyecan yaratan Yenimahalle, Muratpaşa rekabeti yeni sezonu da bomba gibi açarken rakiplerini geride bırakarak Türkiye kadın hentbolunu domine eden iki takımın mücadelesi İzmir'de tam bir hentbol resitali yaşatacak.

Geçen sezon hem Türkiye Kupası'nda hem de Türkiye Kadınlar Süper Lig'inde final oynayan iki takımın karşılaşması bu akşam da Kadınlar Süper Kupa'nın sahibini belirleyecek.

İki takımın bu akşam sahaya çıkacakları kadrolar ise merakla bekleniyor. Muratpaşa kadrosunda kayıplar yaşarken, Yenimahalle Belediyesi, önümüzdeki sezon için kadrosunu güçlendirdi. Transfer çalışmalarında önemli adımlar atan Ankara ekibi milli oyuncular Dmitroviç, Tankasaya ve Chumak'ı kadrosuna katmayı başardı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hentbol Kadınlar Süper Kupa Mücadelesi 13 Eylülde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement