Her yer Kış Osmancık'ta Yaz - Son Dakika
Güncel

Her yer Kış Osmancık'ta Yaz

Her yer Kış Osmancık\'ta Yaz

Yurdun dört bir yanında kış mevsimi yaşanırken Çorum'un Osmancık ilçesi'nde sanki yaz mevsimi yaşanıyor.

10.01.2016 17:52

Birkaç gün önce kar ve yağmur altında kalan Osmancık bugün yaz gününü aratmayan güneşli bir gün yaşarken vatandaşlar çay bahçelerini doldurdu.

Çorum'un Osmancık ilçesi'nde güneşin kendini göstermesi ile kendilerini sahilde bulunan çay bahçelerine atan vatandaşlar ve çay bahçesi işletmecileri güneşli ve sıcak havadan çok memnun oduklarını dile getirdiler.

Avrupa ve Türkiye'nin bir çok bölgesinde kar yağışı etkili olurken, yurdun dört bir yanında kış manzaraları yaşanırken Osmancık'ta yaz gibi hava kendisini hissettiriyor. Vatandaşlar çay bahçelerinde çayını yudumlarken keyifli oldukları her hallerinden anlaşılıyor.

Yurdun birçok yerinde şu anda çok şiddetli kış şartları yaşanıyor. Fakat Osmancık'ta hava çok güzel ve insanlar kapalı yerlerden bunaldı. Çay bahçelerinde zaman geçiren vatandaşlar şu an burada bulunmaktan çok mutluyuz diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Yapılan istatistiklere göre Çorum'un Osmancık ilçesi senenin 278 gününün güneşli geçtiği araştırılmış ve eskilerde bu ilçede pamuk, yer fıstığı, incir, fındık yetiştirildiği kayıt edilmiştir.

HABER:Mustafa ULUSOY

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Her yer Kış Osmancık'ta Yaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement