Hezarfen Ensemble Akbank Sanat’ta - Son Dakika
Kültür Sanat

Hezarfen Ensemble Akbank Sanat’ta

Hezarfen Ensemble Akbank Sanat’ta

Hezarfen Ensemble Müzik Grubu, Aralık Ayında İki Farklı Etkinlikle Akbank Sanat'ta Müzikseverlerle Buluşuyor.

22.12.2010 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Topluluk, ilk olarak 28 Aralık 2010, Salı günü saat 20.00'de "The Fifth Element" (Beşinci Element) adını taşıyan konseriyle izleyenlere doyumsuz dakikalar yaşatacak. Dört bestecinin eserlerinin Türkiye prömiyerlerinin gerçekleşecek olduğu konserin sonrasında 29 Aralık 2010, Çarşamba günü ise saat:14.00'te "The Fifth Element: Canlı performans sanatçılarıyla elektronik müzik. Nasıl? Neden?" isimli bir panel gerçekleştirecek.

KONSER: Hezarfen Ensemble "The Fifth Element" (Beşinci Element)

Karen Tanaka, Franghez Ali Zadeh, Ed Bennett, Steve Reich'in eserlerinin Türkiye prömiyeri yapılacağı programda, farklı süprizler sanatseverleri bekliyor. En fazla dört sanatçıyla hayat bulacak eserlere her biri öncesinde elektronik öğelerle, bestecisi tarafından tasarlanan ve hazırlanan CD kayıtları eşlik ediyor. Canlı akustik enstrümanları bir şekilde güçlendirmek amacıyla yapılan kayıt dört sanatçıya beşinci element olarak programa renk katacak.

Program: Karen Tanaka, Jonathan Harvey, Franghez Ali Zadeh, Ed Bennett, Steve Reich Ellen Jewett - keman, Özcan Ulucan - keman ve viyola, Ulrich Mertin - viyola, Micheal Ellison – besteci, Müge Hendekli – piyano, Amy Salsgiver - perküsyon

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Hezarfen Ensemble Akbank Sanat’ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement