HHSFİT Club'ta "Zumba" Çılgınlığı - Son Dakika
Yerel

HHSFİT Club'ta "Zumba" Çılgınlığı

HHSFİT Club\'ta "Zumba" Çılgınlığı

Türkiye'nin ilk ve tek Zumba Masterclass takımı HHSFİT Club'ın organize ettiği Zumba etkinliğinde Batmanlılarla bir araya geldi.

31.05.2016 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zumba Takımı HHSFİT Club'ta

Sağlıklı yaşam ve spor merkezi HHSFİT Club Türkiye'nin ilk ve tek Zumba Masterclass takımını Batman'da ağırladı.

HHSFİT Club tarafından organize edilen zumba etkinliğinde kulüp üyesi 300 kadın Zumba Masterclass eşliğinde eğlenceli sporla tanıştı.

HHSFİT Club Spor Merkezinin üstünde yer alan halı sahada lazer ve duman gösterileri ve müzik eşliğinde gerçekleştirilen etkinlikle ilgili, İşletme Müdürü Abdurrahman Atece, yakın zamanda daha büyük bir katılımla zumba etkinliğini tekrarlayacaklarını ve eğlenerek, dans ederek spor yapmak isteyen tüm Batmanlıları HHSFİT Club'a beklediklerini söyledi.

Atece, Zumba ile ilgili verdiği demeçte şunları söyledi "Zumba, 1990'larda dansçı ve koreograf Alberto "Beto" Perez tarafından Kolombiya'da ortaya çıkarılan, Latin esintili bir dans fitness programı olup dünya çapındaki en yaygın dans fitness programıdır. Dans ve aerobik figürlerini içeren bu etkinliklerimize stres atmak, eğlenmek ve sağlık için spor yapmak isteyen tüm Batmanlıları kulübümüze bekliyoruz" dedi.

HHSFİT Club İşletme Müdürü Atece ve Fitness Antrenörü Esra Tüzün'ün de eşliğinde Hasankeyf'te gezdirilen Zumba Masterclass Takımı Hasankeyf Kaymakamlığı tarafından da ağırlanırken zumba takımının Hasankeyf'teki mini dans gösterisi de ilgiyle karşılandı.

Zumba Masterclass Takım dansçılarından Fatoş Fethiye Can da yaptığı açıklamada "HHSFİT Club'a teşekkür ederim. Sayelerinde Batman zumbayı çok şık bir şekilde ağırladı. Batman'a yakışır bir ortamdı, konseptin muhteşemliği coşkuyu en üst seviyeye ulaştırdı. Hava durumu dahi bizden yanaydı. Dualarımız sonucu geceyi yağmursuz atlatabildik" şeklinde konuştu.

Fatoş Fethiye Can, Ramazan Sağlam, Remzi Öztosun, Gülcan Başkurt, Orit Habip'ten Zumba Masterclass ekibi etkinliğin ardından Batmanlılarla tekrar buluşmak istediklerini belirterek şehirden ayrıldı.





Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel HHSFİT Club'ta 'Zumba' Çılgınlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement