Hires Spor Kulübü'nden Büyük Çıkış - Son Dakika
Güncel

Hires Spor Kulübü'nden Büyük Çıkış

Türk sporu faaliyetlerine taze kan getiren Hires Spor Kulübü, amaçladığı şampiyonluklara ulaşmak için güçlü yapılanmalarına devam ediyor.

22.06.2015 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de her geçen gün büyüyen Hires Gençlik ve Spor Kulübü 7 olimpik branşta kayıtlarına devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında kurulan ve genç yetenekler arayan Hires Spor Kulübü'nde kayıtlar devam ediyor. İzmir'de birçok sporcunun spor yapmak için tercih ettiği Hires Spor Kulübü'nde futbol, basketbol, voleybol, cimnastik, atletizm, yüzme ve kule atlama/tramplen olmak üzere 7 olimpik branşta faaliyet gösteriliyor. Alsancak'taki Atatürk Lisesi, Üçyol, Karşıyaka ve Çeşme'de faaliyetlerine başlayan Hires Futbol Spor Okulları olup, aynı zamanda Yeşilyurt'da bulunan kulüp binası da restore edilerek antrenör ve sporcuların hizmetine girdi. Hires Spor Kulübü Sportif Direktörü İsmet Arzuman, kendi branşlarında uzman 22 antrenör ile 1000'e yaklaşan sporcu sayısına ulaştıklarını söyledi.

Hires Spor Kulübü olarak sporcuya önem verdiklerini belirten İsmet Arzuman, Ege Üniversitesi BESYO ile bir protokol aşamasında olduklarını ifade etti. Arzuman, "Spor okullarına başlayan ve yarışmacı takımlarda bulunan tüm oyuncularımız belirlenen programlar çerçevesinde üniversitede görevli akademisyenler tarafından fizyolojik ve psikolojik testlerden geçirileceklerdir. Buradan verilecek program ile kendilerini geliştirecek antrenmanlar uygulanacak ve yine kendi hazırladığımız yazılım programı ile de bu gelişimleri hocalarımızın belirleyeceği programa göre takip edilecektir" şeklinde konuştu.

"En değerli varlıklarımız çocuklarımızın uygun şartlarda spor yapmalarına yardımcı olmak ve ayrıca ülke sporuna katkı sağlamaktır" açıklamasında bulunan İsmet Arzuman sözlerine şöyle devam etti; "Geçtiğimiz günlerde Spor Bakanlığı ve Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nün değerli yetkilileri ile yaptığımız ve olumlu tepkiler aldığımız 81 İlde Spor Okulları Projemizin de hazırlık çalışmalarını devam ettiriyoruz. Spor Okullarımıza gelen çocuklarımıza yapmak istedikleri spor faaliyetlerini eğlenerek ve öğrenerek gerçekleştirebilecekleri gibi onlara; kendileri, aileleri ve toplumumuz için sağlıklı ve faydalı bireyler olmaları yolunda destek oluyoruz. 3 ile 20 yaş arası tüm çocuklarımızı uzman eğitim kadrosu eşliğinde eğitim alması için Hires Spor Kulübü'ne bekliyoruz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hires Spor Kulübü'nden Büyük Çıkış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement