Hisarcık Anadolu İmam Hatip Lisesinin "İslam ve Hayat " Konulu Fotoğraf Yarışması - Son Dakika
Yerel

Hisarcık Anadolu İmam Hatip Lisesinin "İslam ve Hayat " Konulu Fotoğraf Yarışması

Hisarcık Anadolu İmam Hatip Lisesinin "İslam ve Hayat " Konulu Fotoğraf Yarışması

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Anadolu İmam Hatip Lisesinin düzenlemiş olduğu “İslam ve hayat “ konulu fotoğraf yarışmasının sonuçlandığı bildirildi.

20.05.2015 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Anadolu İmam Hatip Lisesinin düzenlemiş olduğu "İslam ve hayat " konulu fotoğraf yarışmasının sonuçlandığı bildirildi.

Fotoğraf yarışması hakkında bilgi veren Hisarcık Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ali Tekin, "Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak 15 Nisan - 15 Mayıs tarihleri arasında düzenlemiş olduğumuz " İslam ve hayat " konulu fotoğraf yarışmasına Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak illerindeki imam hatip liselerinden toplam 40 civarında okul katılmıştır. İslam'ın gündelik yaşamdan uzak olmadığını, hayatın içinde bir din olduğunu anlatmaya çalıştığımız yarışmamızın birincisi Kütahya Evliya Çelebi Anadolu İmam Hatip Lisesinden 10.sınıf öğrencisi Murat Tunca, ikinci Afyonkarahisar Bolvadin Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Beyza Akın, üçüncü ise Emet Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Osman Baş olmuştur." dedi.

Fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödülleri Kaymakam Fethi Savran tarafından verildi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık Anadolu İmam Hatip Lisesinin 'İslam ve Hayat ' Konulu Fotoğraf Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement