Hisarcık Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Kuruldu - Son Dakika
Yerel

Hisarcık Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Kuruldu

Hisarcık Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Kuruldu

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde “Hisarcık Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği” adı altında dernek kuruldu.

23.07.2014 00:17

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde "Hisarcık Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği" adı altında dernek kuruldu.

Belediye encümen üyesi Veteriner Hekim Ali Var başkanlığındaki derneğin Hisarcık'ta bulunan Yükseköğretim Kurumlarından Mesleki Yüksek Eğitim veren birimleri maddi ve manevi şekilde korumak, ihtiyaçlarını imkanlar dahilinde karşılamak ve adı geçen birimlerin personeli ile öğrencileri için sosyal, kültürel hizmet girişimlerinde bulunmak amacı ile kurulduğu açıklandı.

Hisarcık Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin Geçici Yönetim Kurulu Ali Var, Hüseyin Yılmaz, Ömer Altaş, Lütfi Ataseven ve Erdoğan Gümüşay'dan, kurucuları ise Ali Var, Ömer Altaş, Mehmet Ali Özdemir, Ali Tekin, Lütfi Ataseven, Halil Özaydın, Hüseyin Yılmaz, Erdoğan Gümüşay. Fatih Çalışkan ve Salim Turası'dan oluştu.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement