Hisarcık'ta Cumhurbaşkanlığı Seçimi Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Hisarcık'ta Cumhurbaşkanlığı Seçimi Kutlamaları

Hisarcık\'ta Cumhurbaşkanlığı Seçimi Kutlamaları

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde vatandaşlar cumhurbaşkanlığı seçiminde oyların büyük çoğunluğunu alan Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferini havai fişek gösterileri ve oyunlar oynayarak kutladılar.

11.08.2014 00:52

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde vatandaşlar cumhurbaşkanlığı seçiminde oyların büyük çoğunluğunu alan Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferini havai fişek gösterileri ve oyunlar oynayarak kutladılar.

Cumhuriyet Meydanında belediyenin organize ettiği kutlama programına Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, AK Parti İlçe Başkanı Salim Turası, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyet Meydanına toplanan yüzlerce vatandaş Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferini coşkuyla kutladı. Başta Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ve vatandaşlar yerel sanatçıların seslendirdiği türküler eşliğinde yöre oyunları oynadı. Bu arada meydanda havai fişek gösterisi sunulup, ses bombası atıldı. Seçim sonuçlarının verildiği televizyon kanalları meydandaki dev ekrana yansıtılarak vatandaşların sonuçları an ve an izlemeleri sağlandı. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık'ta Cumhurbaşkanlığı Seçimi Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement