Horasan 400 Araçlık Konvoy ile Katıldı - Son Dakika
Yerel

Horasan 400 Araçlık Konvoy ile Katıldı

Horasan 400 Araçlık Konvoy ile Katıldı

Erzurum’un Horasan İlçesi’nde düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingine 3 bine yakın kişi 400 araçlık konvoy ile katıldı.

08.08.2016 11:53

Erzurum'un Horasan İlçesi'nde düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingine 3 bine yakın kişi 400 araçlık konvoy ile katıldı.

Horasan'da 15 Temmuz Darbe girişimi sonrası meydanlara inen binlerce vatandaş Erzurum'da nöbetlerin taçlandırıldığı Demokrasi ve Şehitler Mitingine üç bine yakın vatandaş ve 400 araçlık konvoy ile katıldı.

Horasan'da 24 günden bu yana aralıksız devam eden ve her akşam yüzlerce kişinin katıldığı demokrasi nöbetleri Demokrasi ve Şehitler mitingi ile devam etti. Tüm Türkiye'de illerde eş zamanlı yapılan mitinglere Milyonlarca insan katılırken Erzurum'da yapılan mitinge de binlerce vatandaş katıldı.

Horasan'da her kesimden 3 bine yakın vatandaş Belediye Binası önünden, ve Kırsal mahallelerden 400 araçlık konvoy ile Erzurum'a hareket etti. Horasan Belediyesi ve AK Parti İlçe teşkilatının organizesi ile İlçe çıkışı ve Erzurum yolu üzerinde konvoy oluşturulurken yüzlerce araç ve otuza yakın otobüs ile vatandaşlar Erzurum'a taşındı. İlk olarak Erzurum Tebriz kapıda bulunan Narmanlı camii önünde toplanan binlerce Horasanlı vatandaş ilçe protokolü öncülüğünde "Horasan Başkomutanının Emrinde" yazılı afişlerle, vatan sana canım feda sloganlarıyla Yakutiye kent meydanında bulunan miting alanına giriş yaptı. Gruba miting alanında vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundular

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın miting sonrası açıklama yaparak; "Bugün Erzurum'da Milletimize, Bayrağımıza, Vatanımıza ve Devletimize sahip çıkarak birlik ve beraberliğimizi Tüm Türkiye'de olduğu gibi yedi düvele duyurduk. İlçemizden bu tarihi güne şahitlik eden yaklaşık 3 bin vatandaşımıza ve Demokrasi nöbetlerimize katılım sağlayıp yoğun ilgi gösteren tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Horasan 400 Araçlık Konvoy ile Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement