Horasan Mep'i Bağrına Bastı - Son Dakika
Yerel

Horasan Mep'i Bağrına Bastı

Horasan Mep\'i Bağrına Bastı

7 Haziran genel seçimleri öncesi Merkez Parti Erzurum Milletvekili adayı Metih Hacı Mustafaoğlu, Horasan ilçesine çıkarma yaptı.

20.05.2015 10:32

7 Haziran genel seçimleri öncesi Merkez Parti Erzurum Milletvekili adayı Metih Hacı Mustafaoğlu, Horasan ilçesine çıkarma yaptı. Genel seçimler öncesi seçmenlerle bir araya gelen Merkez Parti Genel Başkan yardımcısı ve Erzurum Milletvekili adayı Metin Hacı Mustafaoğlu, ekibi ile birlikte Genel Başkanı Abdurrahim Karslı'nın ilçesi Horasanda yoğun bir ilgi ile karşılandı. İlçede önce esnaflarla bir araya gelen hacı Mustafaoğlu, ardından köylerde toplantılara katılarak hem Genel Başkanları Abdurrahim Karslı'nın selamını iletti hem de genel seçimlerde Merkez Partiye destek talebinde bulundu.

Yaptığı çalışmaları değerlendiren Merkez Parti Erzurum Milletvekili adayı Metin Hacı Mustafaoğlu, Horasan ilçesinin kendilerini ve genel başkanlarını bağırlarına bastığını ifade ederek, "Gördüğümüz ilgi bizleri memnun etti. Horasan kendi evladına sahip çıkacak. Yaptığımız gezilerde ilçenin makus talihinin değişmediğini ve insanların ne şartlar altında yaşadıklarını gördük. Horasanlılar yeni bir değişim istiyor. Bu değişimin adresi de Erzurum'lu Abdurrahim Karslı'nın Genel Başkanlığını yaptığı Merkez Partisi'dir." dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Horasan Mep'i Bağrına Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement