HÜDA PAR: TPİC İşçilerine Verilen Sözler Yerine Getirilsin - Son Dakika
Yerel

HÜDA PAR: TPİC İşçilerine Verilen Sözler Yerine Getirilsin

HÜDA PAR: TPİC İşçilerine Verilen Sözler Yerine Getirilsin

HÜDA PAR İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, daha önce TPİC işçilerine verilen sözlerin yerine getirilmesi gerektiğini belirtti.

13.07.2015 15:13

HÜDA PAR, TPİC işçilerine destek verdi

HÜDA PAR İl Başkanlığı, TPAO'ya bağlı TPIC bünyesindeki petrol kuyularında çalışan işçilerin işten çıkarılması ile ilgili açıklama yaptı.

HÜDA PAR İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, TPAO'ya bağlı TPIC bünyesindeki Batman, Diyarbakır ve Adıyaman bölgelerindeki petrol kuyularında çalışan yüzlerce işçinin işine son verilmek istenmesiyle ilgili açıklama yaparak, işçilerin işlerine son verilmesinin kabul edilemez olduğu belirtti.

Daha önce TPİC işçilerinin asgari ücretlerinin ve sigortalarının bir yıl devam edileceği yönünde söz verildiğini hatırlatan Doğru, "Buna rağmen seçim sonrası 30 Haziran itibariyle işçilerinin işine son verilmesi doğru değildir. Seçimden sonra, yeni Hükümet kurulmadan mesele oldu-bittiye getirilerek bu Ramazanda ve bayram arifesi işçilerin işine son verilmek istenmesi kabul edilemez bir tavır olarak görüyoruz" dedi.

TPİC işçilerinin hak taleplerine daha önce olduğu gibi şimdi de destek verdiklerini dile getiren Doğru, "TPİC işçisi kardeşlerimizin hak taleplerine destek verdik. Bundan sonra da destek vermeye devam edeceğimizi belirtmek isteriz. Bu iş aş meselesidir siyasi malzeme yapılmamalıdır" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel HÜDA PAR: TPİC İşçilerine Verilen Sözler Yerine Getirilsin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement